Turkcell İştewifi ile Yurtdışında Sınırsız İnternet Hizmeti

Turkcell İştewifi servisini tanıttı. İşte wifi servisi ile yurtdışınd sınırısız internet kullanabilisiniz. Turkcell, şirketlerin mobil iletişimlerini bir bütün halinde yönetmelerine olanak tanıyan servislerin sağlayıcısı iPass ile yaptığı işbirliği çerçevesinde, kurumsal abonelerine uluslararası Wi-Fi dolaşım hizmeti sunuyor.

Bu işbirliğiyle, Turkcell ’ in kurumsal aboneleri 160’tan fazla ülkeyi kapsayan ve Küresel Sanal iPass ağında yer alan 100.000’den fazla Wi-Fi erişim noktasında süratli, kesintisiz ve kolayca internet erişimi gerçekleştirecek.

ipclaunch0409_photo_iphone

Turkcell’liler, 450’den fazla havaalanı ve 24.000’den fazla otel ve kongre merkezinde kredi kartı bilgilerini vermeden, sadece kullanıcı adı ve şifre girerek tek bir arabirimden güvenli ve kesintisiz biçimde internete bağlanabilecek.

18 Mayıs 2009 tarihinde başlayacak olan İştewifi servisinden yararlanabilmek için yurtdışına çıkmadan önce Wi-Fi uyumlu bir notebook bilgisayar veya akıllı telefona iPassConnect™ yazılım istemcisini kurmak yeterli olacak.

ipclaunch0409_photo_mac

iPass’in Avrupa – Orta Doğu – Afrika bölgelerinden sorumlu Başkan Yardımcısı René Hendrikse, Turkcell’le yaptıkları işbirliğinin önemini vurgularken, “Bölgedeki operatörlerle yaptığımız ilk büyük anlaşmada Turkcell gibi bir pazar lideriyle ortak olmaktan heyecan duyuyor ve Türkiye’deki iş fırsatlarını birlikte değerlendirmek için sabırsızlanıyoruz” dedi.

Turkcell’in Kurumsal Müşterilerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ekrem Yener ise şunları söyledi: “Mobil iletişim sektöründe yenilikçi servislerin ve çalışmaların öncüsü olan Turkcell’in, iştiraki Superonline’ın desteğiyle iPass ile yaptığı bu anlaşma çerçevesinde, bir yeniliği daha Türkiye’ye sunmaktan memnuniyet duyuyoruz. En kaliteli ve süratli internet servisleriyle, mobil internet deneyiminde fark yaratmaya devam ediyoruz.”

ipclaunch0409_photo_nokia

Turkcell, 5 MB’lık uluslararası GPRS dolaşım paketini 6 ay süreyle kullanmayı taahhüt eden kurumsal abonelerine sınırsız Wi-Fi hizmeti hediye edecek.

iPass programını şunlarla beraber kullanabilirsiniz: Download iPass İndir

iPassConnect for iPhone
iPassConnect for Mac OS X
iPassConnect for Nokia S60

Yorum yapın

Turkcell İştewifi ile Yurtdışında Sınırsız İnternet Hizmeti” üzerine 2 yorum

  1. su anda yurt disindayim ve abonesiz bir turcell hattim var ,bu durumda internete nasil girebilirim . Bana gelen firsat mesajlarini gonderemiyorum . Ornegin internet icin 3 ay yaz 2222 gonder yaziyor. Bunu yaptigim halde mesaj gitmiyor , acaba nr ya baska ulke kodu veya baska on nr larmi eklemem gerekiyor