Microsoft Hyper-V Server 2008 R2 indirilebilir durumda

Windows sunucu işletim sisteminin bir sonraki versiyonu Windows Server 2008 R2 RC Microsoft tarafından indirilmeye açıldı. Windows Server 2008 R2 diğer bir türevi, Microsoft Hyper-V Server 2008 R2.

Windows Server 2008 Hyper-V, Windows Server 2008’in bir rolü olarak dahil edilmiş hypervisor tabanlı bir sanallaştırma özelliğidir. Bilgisayar sanallaştırmasını desteklemek üzere gerekebilecek her yeteneğe sahiptir. Hyper-V, BT kurumlarının giderleri düşürmesine, sunucu kullanımını geliştirmesine ve daha dinamik bir BT altyapısı oluşturulmasına olanak verir. Hyper-V etkin ve dinamik bir veri merkezi oluşturmanızı ve kendini yöneten dinamik sistemler elde etmede ilerleme kaydetmenizi sağlayan hem fiziksel hem de sanal kaynakların yönetimini yapmak üzere, dinamik, güvenilir ve ölçeklendirilebilir platform yeteneklerinin entegre yönetim araçları seti ile birleştirilmesi sayesinde çok daha üstün bir esneklik sağlar.

Microsoft aynı zamanda Hyper-V’ye ek olarak Microsoft Hyper-V Server’ı da piyasaya sürmektedir. Microsoft Hyper-V Server, müşterilerin maliyeti düşürmelerini, sunucu kullanımını geliştirmelerini, ve yeni sunucuları etkin bir şekilde düzenlemelerini sağlayan sadeleşmiş, güvenilir, düşük bedelli ve iyileştirilmiş bir sanallaştırma çözümü sunar.

Microsoft Hyper-V Server 2008 R2 RC (Release Candidate) Microsoft Yükleme Merkezi’nden ücretsiz indirip deneyebilirsiniz. Download: Microsoft Hyper-V 2008 R2 RC

Yorum yapın