AVG Free 8.5 şimdi Türkçe Bedava Antivirüs programı AVG

AVG Free 8.5 şimdi Türkçe. Türk internet kullanıcıları, download yoluyla buluşan gizli tehditlerle ilk kez gerçek zamanlı ücretsiz koruma sağlayan Türkçe bir programla savaşacak.

12 Mayıs 2009 – Avrupa’nın internetteki gizli tehditlere karşı gerçek zamanlı koruma sağlayan ilk ücretsiz yazılımını geliştiren AVG Technologies, yeni ürünü AVG Free 8.5 güvenlik yazılımını bugünden itibaren Türkçe olarak kullanıcılarına sunuyor.

2003 yılından beri Türkiye pazarında bulunan AVG, ilk kez Türkçe bir ürün geliştiriyor. Ücretsiz sunulan bu ürünü yeni Türkçe ürünlerin takip etmesi planlanıyor.

AVG Teknoloji Bölüm Başkanı Karel Obluk, AVG Free 8.5 Türkçe sürümüyle ilgili olarak, “Biz, bilgisayarlarını hangi amaçla kullanıyor olurlarsa olsunlar tüm kullanıcıların, güvenli ve içleri rahat olarak çevrimiçi bir deneyim yaşamaları gerektiğine inanıyoruz. Türkiye’deki kullanıcılar için bu deneyimi daha ulaşılabilir kılan Türkçe AVG Free 8.5 koruma yazılımını geliştirmekten mutluluk duyuyoruz” dedi.

Anti-Virus, Anti-Spyware ve LinkScanner yazılımlarını içeren AVG Free 8.5, download işlemleri sırasında ortaya çıkan görünmez tehditlere ve kullanıcı önlem almaya fırsat bulamadan kendini bilgisayara yükleyen kötü amaçlı yazılımlara karşı, diğer ücretsiz güvenlik ürünlerinin sağladığı korumanın ötesine geçiyor. Bu fark edilmeyen bulaşıcı süreç, bugün internet üstünde en hızlı büyüyen tehlike ve kimlik hırsızlığının yanı sıra, ticari kazanç elde etmek için organize suçlular tarafından yaygın olarak kullanılıyor. Tehditler herhangi bir web sitesinde gizleniyor ve sitenin ziyaretçi sayısına ya da suçluların elde etmek istedikleri özel bilgilerin boyutuna bağlı olarak bir saatliğine, bir günlüğüne ya da bir haftalığına bulaşıcılığını koruyabiliyor.

Bu tür tehditlerin doğaları gereği belirsiz bir süreye sahip olmaları, onların geleneksel antivirüs ya da casus yazılım önleme ürünleri ile saptanmasını olanaksızlaştırıyor. LinkScanner AVG’nin benzersiz “Active Surf Shield” özelliği sayesinde Internet Explorer ya da Firefox kullanıcıları web’de dolaşırken tehditleri ya da tehtid potansiyeli olan içerikleri gerçek zamanlı saptayarak koruma sağlıyor. LinkScanner ayrıca “Search Shield” özelliği ile Google, Yahoo! ve MSN’de arama yapıldığında her bir sonucun yanına eklenen güvenlik ikonu ile hangi sonuçların güvenli olduğunu tıklamadan öğrenme olanağı sağlıyor.

AVG Free 8.5 kullanıcılara verimli, sistemi gereksiz yere yormayan, güçlü ve kullanımı kolay bir koruma sağlıyor. Böylelikle kullanıcı güvenlik konusunda endişe duymuyor ve sadece bilgisayarına odaklanıyor. Kişisel ve ticari olmayan kullanımlar için geliştirilen AVG Free 8.5, Windows 2000, XP veya Vista işletim sistemleri ile uyumlu çalışıyor.
AVG Technologies hakkında

www.avg.com
AVG Technologies, 167 ülkede 80 milyondan fazla tüketiciyi ve küçük işletmeyi her geçen gün artan web tehditlerine, virüslere, sahte postalara, siber dolandırıcılıklara ve bilgisayar korsanlarına karşı koruyan küresel bir güvenlik çözümleri lideridir. Merkezi Amsterdam’da bulunan AVG, siber suça karşı verilen savaşta yaklaşık yirmi yıllık bir deneyime sahiptir ve dünya çapında web tabanlı tehditleri tespit etmek, etkisiz hale getirmek ve bu tehditlere karşı savaşmak için en gelişmiş laboratuvarlardan birini işletmektedir. AVG ürünleri günümüzde 15 dilde sunulmaktadır. Amazon.com, CNET, Cisco, Ingram Micro, Play.com, Wal-Mart ve Yahoo! dahil olmak üzere dünyanın her köşesinde AVG dağıtımı yapan yaklaşık 6000 satıcı, ortak ve distribütör bulunmaktadır.

Yorum yapın

AVG Free 8.5 şimdi Türkçe Bedava Antivirüs programı AVG” üzerine 13 yorum

  1. avgyi bilgisaayrıma sokmayı değil web sitesine bile girmiyorum avg den neolcak yaaa hani makyajlı güzel kadınlar vardır makyajsız halini görünce irenirsiniz ya işte aynı o şekil!…

  2. oradakiler lütfeeen bilgisi olan benim için yazsın ya bi çözüm bulamadığımdan bide şansımı burada deniyorum benim virüs programım avg free ama türkçe diil ben bu programda bilgisayarı kompile taramaya verdiğimde virüsler buluyo o vürüsleri nasıl silecemi bulamıyırum üstelik bilgisayarda henüz çok acemiyim lütfeeen bilen yazsın

  3. evet arkadaşlar lütfen bilgi turkçee sürüme ait bir durum mu yoksa nedir bende çok merak ettim

  4. Arkadaşlar yaklaşık 2 senedir AVG free kullanıyorum ve çok da memnunum. Türkçe sürüm olan AVG 8.5 free çıktığından beridir de türkçe versiyonu kullanıyorum ancak ingilizce AVG 8.5 free içinde Anti-virüs menüsüne girdiğimizde Anti-virus component is active der. ( Anti-virüs bileşeni aktif ) Ancak türkçe versiyonunda Anti-virüs menüsüne giriş yaptığımızda Anti -virüs bileşeni aktif değil der. Bu durumda anti-virüs koruması yok udur yoksa bu türkçse sürüme ait bir durum mudur? Acele cavp arkadaşlar. Tedirgin oldum.