Camileo H20 Toshiba HD Kayıt Özellikli Kamera

Toshiba bugün üst segment HD kayıt özellikli kamera serisine yeni bir ürün kattığını duyurdu. Camileo H20, her türlü kullanıcıya uygun çok amaçlı bir HD kamera yaratmak için 1080p yüksek çözünürlük (HD) işlevi ile üstün güç tasarruf teknolojisini birleştirdi.

Yalnızca 340 gr. ağırlığındaki hafif ve küçük Camileo H20 kolayca avuç içinize sığıyor ve ergonomik tasarımı ile en uygun şekilde konumlandırılan düğmeler rahat kullanım sağlıyor.

Kaydedilen görüntüler, (16:9 formatındaki) 3” TFT döndürülebilen ekranda veya dilenirse entegre HDMI çıkışı sayesinde HD TV’ye bağlanarak izlenebiliyor.

Toshiba Avrupa PC Aksesuarları, Çevre Birim Donatıları ve Servis Departmanı Genel Müdürü Marco Perino yaptığı açıklamada, “Her geçen gün daha fazla tüketici kendi yüksek çözünürlüklü içeriklerini yaratıyor ve fiyatlar da tüketiciye daha fazla yaklaşıyor. Yeni Camileo H20, HD (1440 x 1080p) çözünürlüğü uygun fiyatla sunarak bu kategoriye mükemmel olarak uyum gösteriyor. “dedi.

Kompakt ve şık tasarımı ile Camileo H20, açık hava yürüyüşleri veya arkadaşlarla dışarıda geçirilen bir gece gibi tüm etkinlikler için ideal bir video cihazı. 5x optik zoom ve 4x dijital zoom kombinasyonu (2 x 1080p) uzak görüntülerin bile son derece net kaydedilmesini sağlarken, güç tasarruflu CMOS sensör teknolojisi şarjlar arasında dört saate kadar video kayıt süresi olanağı veriyor.

Ayrıca, 3200 x 2400 pixel’e kadar dijital durağan görüntü (fotoğraf) çekebilme özelliğine sahip Camileo H20’de bir entegre flaş ve kırmızı-göz giderme fonksiyonu bulunuyor. 32 GB’a kadar SD/SDHC hafıza kartlarını destekleyen ürün kart okuyucu, slayt gösterimi, bilgi depolama, sahne desteği, YouTube’a yükleme özelliklerinede sahip.

Zengin aksesuar içeriği ile bir kameradan beklediğiniz tüm yan ürünler kutusundan çıkıyor. Camileo H20 paketin bir HDMI kablosu (1.2m), AV kablosu (1.2m), USB-kablosu (0.9m), NP60 Li-ion şarj edilebilir pil, güç adaptörü, kılıf (çanta), temizleme bezi, bilek askısı, Arcsoft gibi yardımcı yazılımları içeren CD, hızlı başlangıç kılavuzu ve kullanıcı el kitabı sunuluyor.
www.toshibatr.com
Fiyatı: 699 TL KDV DAHİL

Yorum yapın