Apple iGame oyun konsolu yakında çıkacak mı?

Son yıllarda kendisinden oldukça söz ettiren Apple, iphone ile büyük bir başarı yakaladı. Öyle bir hal aldı ki kimileri bunu bir çılgınlık olarak tanımlıyor. Cep telefonu pazarına hızlıca girdi ve ortalığı tamamen alt üst etti. aynı Apple şimdi de oyun konsolu pazarına mı girecek?

Apple, son günlerde oyun-eğlence bölümünü geliştirmek için önemli adımlar atıyor.  Bu adımların en sonuncusu ve etkileyicisi ise Richard Teversham’ın Apple kadrosuna katılması oldu.

Microsoft’un Xbox bölümünde 15 yıldır üst düzey yöneticilik yapan Richard Teversham, bundan böyle Apple’ın Avrupa ayağı eğlence kolunda görev yapacak. Yeni işinde Apple’ın oyunlara yönelik gelişmelerini yürütecek olan Teversham’ın, apple’ ın oyun-eğlence bölümünün gelişmesinde büyük rol oynayacağı kesin.

Belki çok erken ve asparagas olacak ama acaba apple oyun konsolu pazarında da boy gösterecek mi? Pazarda bulunan Sony Playstation, Microsoft XBOX, Nintendo gibi yerleşik ürünler varken bu çok riskli bir adım olabilir ancak Apple bu. Yapar mı yapar 🙂 Siz ne dersiniz, Apple iGame oyun konsolu yakında çıkacak mı?

Yorum yapın