Anneler günü için Sony Ericsson Fırsatları

Anneler günü için nasıl bir hediye almalıyım diye düşünüyorsanız bu haberi mutlaka okuyun. Anneler Günü’nde Sony Ericsson Cyber-shot™ telefon C510, Sony Ericsson Walkman™ telefon W302 ya da Sony Ericsson T700’den birini alarak annenize cep telefonundan daha fazlasını hediye edeceksiniz.

Sony Ericsson Cyber-shot™ telefon C510
Fotoğraf çekmeyi ve paylaşmayı seven anneler Sony Ericsson’un, Smile Shutter™ teknolojisine sahip ilk modeli Cyber-shot™ telefon C510 ile hiçbir gülümsemeyi kaçırmayacak. Annenizin tek yapması gereken, deklanşöre basmak ve C510’un bir gülümsemeyi yakalamasını beklemek.

Telefonun şık tasarımına gizlenmiş aktif lens kapağı; ince bar tipi gövdesi ve geniş ekranıyla fark yaratıyor. Model, dijital fotoğrafçılığın bir numarası Cyber-shot™ yazılımı ile gerçek bir kameraya dönüşüyor. Fotoğraf çekmeye özel kısa yollar, tuşlar ve uygulamalar, annenizin içindeki gerçek fotoğrafçıyla tanışmasını sağlayacak.

Sony Ericsson Walkman™ telefon W302
Müziksiz yaşayamayan anneler ise, Sony Ericsson Walkman™ telefon W302’de bulunan Walkman™ teknolojisi ve kullanışlı müzik kısa yollarıyla MP3 çalardan farksız bir müzik deneyimi yaşayacak. Telefon, alüminyum ön kapaklı modern tasarımı ve 10.5 mm boyutuyla inceliğinden taviz vermiyor.

TrackID™ uygulaması ile annenizin sevdiği şarkıların bilgisini öğrenmek için tek yapması gereken şarkıyı telefonuna 10 saniye süreyle dinletmek ve şarkıcı, albüm, şarkı bilgilerinin gelmesini beklemek.

Sony Ericsson T700
Sony Ericsson T700 göz kamaştıran tasarımıyla annenizin şıklığına şıklık katacak. T700, şıklığının yanı sıra teknolojik donanımıyla da bir telefonda aranabilecek tüm beklentileri karşılıyor.

Anneniz T700 ile tüm müzik formatlarını dinleyip, videoları seyredebilir, stereo hoparlörleriyle sevdikleriyle de yüksek sesle paylaşabilir. Ayrıca, fotoğraflamak istediği her an için, artık yanında 3.2 megapiksel kameralı T700 olacak.

sony-ericsson 

Sony Ericsson Walkman™ telefon W302 yaklaşık 140 Euro fiyatıyla alıcı buluyor.
Sony Ericsson Cyber-shot™ telefon C510 yaklaşık 235 Euro fiyatıyla alıcı buluyor.
Sony Ericsson T700 yaklaşık 225 Euro fiyatıyla alıcı buluyor.

Yorum yapın