Turkcell Kamu Tarifesi herkesle 1200 dakika 35 TL

Kamu çalışanları ve emeklileri, ayda tüm vergiler dahil 35 TL’ye HERKESLE 1200 DAKİKA konuşuyor. Aylık tüm vergiler dahil 35 TL ile alınan 1200 dakika ile yurt içi tüm Turkcell, sabit hatlar ve diğer operatör numaraları ile konuşabilirsiniz.

turkcell-kamu-tarifesi-35-tl

Turkcell açıklaması şöyle:

Kamu çalışanları, emeklileri ve yakınları! Sizi ve yakınlarınızı hemen BizBize Kamu’ya bekliyoruz çünkü;

Ayda her şey dahil sadece 35 TL’ye HER YÖNE 1200 dakika konuşun . Ay sonunda faturanızın ne geleceğini bilin!

Artık 2-3 telefon taşımaya son, Ev’de ve Cep’te tek hat Turkcell. Çünkü sadece Turkcell BizBize Kamu her yeri aramaya yeter!

Üstelik 1200 dakikayı bitirseniz bile daha sonra her yönü aramanın dakikası sadece KDV dahil 20Kr.

5 yakınınızı da referans olarak Kamu tarifesine geçirebilir, onların da bu avantajdan faydalanmasını sağlayabilirsiniz.

Bu süper teklif 01.01.2011’e kadar geçerli! Geçici değil, kalıcı!

Turkcell avantajlarından yararlanarak her yerde kazanırsınız! 2000’i aşkın noktada indirimler, dakikalar; gnçtrkcll ile bedava sinema biletleri ve bedava menüler kazanırsınız.

Turkcell kalitesi ile iletişim herkesin hakkı! Türkiye’nin nüfusunun %98.8’ini kapsayan en geniş kapsama alanı, kesintisiz iletişim Turkcell’de!

Tarife Geçişi

Kendi bireysel hatları için başvuran kurum çalışanları, bir kamu kuruluşunda aktif olarak çalıştıklarına dair resmi bir belge veya kurum kimlik kartı (emekli ise Emekli Sandığı kartı) ile birlikte Turkcell İletişim Merkezleri’ne başvuruda bulanabilir. Başvuranların, "BizBize Kamu Katılım Formu’nu" doldurmaları gerekiyor.

Kurumsal hatlar için; kurum imza sirküleri, yetkili kişi, kimlik fotokopisi, yetkili kişi gelemiyorsa vekaletname ve vekalet verilen kişinin kimlik fotokopisi ile Turkcell İletişim Merkezleri’ne başvurmanız yeterli.

Mevcutta BizBize Kamu tarifesinde olup, yeni tekliften faydalanmak isteyenlerin KAMU yazıp 2211’e göndermeleri yeterli.

Bence çok güzel bir teklif. Avea’ nın heryöne tarifesinden sonra turkcell’ in limonu beni pek açmamıştı doğrusu. Gerçi bu teklif kamu çalışanları ve emeklilerine özel ama olsun. Yine de güzel…

Yorum yapın

Turkcell Kamu Tarifesi herkesle 1200 dakika 35 TL” üzerine 243 yorum

  1. turkcell minik paket kullanıyorum daha önce bu pakete 20.50 öderken mart ayı güncellenmemiş faturamda tutarın 31.23 olduğunu gördüm beni bu konuda turkcell mesaj atarak bilgilendirme yapmadı.benim paketim 1 sene öncesine göre çok uygundu ben böyle uygun olan paketleri kullanmaya devam etmet istiyorum bana uygun olan bu tip paketleri tarafıma lütfen bildirin haberdar edilmeden paketimizin fiyatı 29.00 TL’ye çıkarılmıştır. yukarıda belirttiğim üzere güncellenmemiş fatura bilgim 31.23 gözükmektedir. Daha önce az öderken niye daha fazla ödiyeyim bu durumda keriz yerine koyuluyoruz. Turkcelle yeni abone olanlara uygun fiyatlı bir sürü kampanyalar sunuluyor biz eski abonelere ise uygun kampanyalar yapılmıyor. Bu konuda daha duyarlı olmanızı Turkcellden bekliyorum teşekkürler biz eski abonelerinizi lütfen unutmayın !…

  2. adamı bin pişman ediyorlar türkselli olunca müşteri menuyeti diyiyorlar amma arkası yok kardeş

  3. KAMU HATTINI 3 AY KULLANDIM .BAŞKA OPERATÖRÜN KONTÜRLÜ HATTINA GEÇTİM.BANA TURKSELDEN KAMU FATURASI GELMEYE DEVAM EDECKMİ

  4. TURKCEEL 12 DK HER YÖNE VEYA KAMU 1200 DK TARİFE ÜCRETİ NE KADAR VE KAÇ AY SÜRE AYNI FİYAT DEVAM EDECEK

  5. HAKERET İÇERN BİR ŞEY YAZMADIM Kİ,DEĞİŞTİREYEYİM.GÜZEL İŞLER YAPIN ALKIŞLAYALIM.

  6. Abonelere sormadan,bilgilendirmeden tarife uygyluyorlar.Müşteri hizmetlerini arıyorsun; ona bas, buna bas, dön yine bas.Papağan gibi konuşuyor kaset koymuşlar;sorun ve sorununa cevap yok.Temsilciliklerine gidiyorsun isteğini nazara alan yok.Bütün mesele konşturup faturalandırmak.

  7. slm.3 yıldır türksel kamu tarifesindeyim.2011 yılı için 40 tl 1200 dakika için ödüyoruz.bu tarifede 35 tl yemi indi,saygılarımla cevap bekliyorum.

  8. 1200 dakika kamu tarifesindeydim.ayrıldım.444 ile başlayan numaraları bağlamıyor.öncelen alan koduyla bağlıyordu.mesaj çektinmi yandın.en iyisi vadafone

  9. 35 tl 1,200 dakayı tekrar başlatmanızı istiyoruz yıllardan beri türksel kulanıyorum bizlere bir fırsat verseniz çok memnun oluruz veya nezaman tekrarı olacak bana mesaj olarak gönderseniz çok sevinirim ama tek ricamız 35 tl 1,200 dakayı tekrarbaşlatmanız sevgi ve selamlar

  10. 1200 dk gibi 600 dk kampanyası da yapsanız çok ilgilenen olacaktır düşünmenizi öneririm.Bir deneseniz.

  11. Slm Ben sizin Kamu tarifesi olan ayda 1.200 dk-35 TL müşterinizim.İnternette okuduğum kadarıyla bu tarifeniz 01.01.2011 tarihinde bitecekmiş.Bu konu hakkında beni bilgilendirirseniz sevinirim.