GeForce GTX 275 Ekran Kartı Çıktı

PNY technologies XLR8 GeForce® GTX 275 ekran kartının piyasaya sundu. CUDA teknolojisine sahip olan PNY’ın yeni yüksek performanslı NVIDIA GeForce grafik işlemcisi, Graphics Plus özelligini ve GPU’nun desteklediği PhysX oyun efektlerini kullanıcılarına sunuyor. 

NVIDIA Graphics Plus teknolojisiyle birlikte sunduğu geniş özellik yelpazesi sayesinde, PNY’rn GTX 275 grafik kartı, oyuncularının geleneksel görsel sınırlarını aşmalarını ve göz alıcı efektleriyle üstün bir görsel deneyim yaşamalarını sağlayacak. Tüm görsel detayları ve doğa güçlerini canlandıran etkileyici PhysX oyun efektleriyle, klasik üç boyutlu oyun deneyiminizi değiştirin. GeForce GTX 275’in sunduğu NVIDIA PhysX™ oyun efektleri, üç boyutlu stereoskopik görüntü, hızlandırılmış yüksek çözünürlüklü görüntü işleme ve video uygulamaları sayesinde, modern oyunların ve CUDA uygulamaların gerektirdiği performansı sağlıyor.

PNY Technologies PC Bileşenleri Bölümü Pazarlama Müdürü, Jonathan Filleau, bu konuda şunları söylüyor: “GTX 275 son derece uygun bir fiyata yüksek performanslı bir kart arayan oyuncular için mükemmel bir çözüm.” Şaşırtıcı GPU performansıyla ve gayet makul fiyatıyla, yüksek kaliteli kart serimizi mükemmel bir şekilde genişletiliyor.”

pny

XLR8 GeForce GTX 275’in teknik özellikleri :
· Toplam Bellek :896MB GDDR3
· Çekirdek Hızı: 633 MHz
· Tarayıcı Hızı: 1404 MHz
· Bellek bant genişliği: 127 GB/s
· Doku doldurma performansı: 50.6 milyar/saniye
· Etkin bellek saat hızı : 2268 MHz
* Tavsiye edilen fiyat : 249€ / 529 TL (KDV’li Fiyatı)

Tüm Nvidia GTX 200 serisinin ekran kartlarında olduğu gibi, PNY’ın en yeni grafik kartı üstün özelliklerle birlikte geliyor. Bunlardan bazıları şunlardır:

Ikinci nesil NVIDIA® birleşik mimari

Full Microsoft® DirectX® 10 desteği

NVIDIA CUDA™ teknolojisi

NVIDIA SLI® teknolojisi

NVIDIA PureVideo® HD teknolojisi

NVIDIA PhysX™ teknolojisi

PCI Express 2.0 desteği

çift DVI konnektörleri

HDMI desteği

çift HDCP desteğiyle geliyor

OpenGL 3.0‘a tam destek veriyor

PNY GTX 275 3 yıl garanti süresi ile piyasaya sunulmaktadır.

Ayrıntılı bilgi için, lütfen PNY Web sitesini (www.pny.eu) ziyaret ediniz.

Yorum yapın