LG LH7000 Scarlet TV Özellikleri ve Fiyatı

LG Electronics, üstün teknolojik özellikleri, zarifliği ve inanılmaz görüntü kalitesini incecik bir gövdede; Yeni Scarlet TV’de buluşturdu. LG, full HD LCD televizyonu Yeni Scarlet ile LCD TV tasarımına yeni bir boyut getiriyor.

Yuvarlak kıvrımlara ve kızıl vurgulara sahip Yeni Scarlet’in (LH7000) incecik gövdesine saklanan LG’nin TruMotion 100Hz teknolojisi, inanılmaz derecede keskin bir full HD görüntü kalitesi ile zengin ve net bir ses sunuyor. Üstün görüntü ve ses kalitesi ile zarif ve göz alıcı silüeti sayesinde yeni LH7000 diğer ürünlerden ayrılıyor.

LG Electronics, ince TV pazarındaki lider konumunu, daha ince elektrik devreleri ve teçhiz üniteleri geliştirerek pekiştirdi. Ayrıca LG, Yeni Scarlet LH7000’in ayarlayıcısını ve bileşenlerini ekranın arkasından alıp, altına yerleştirerek kalınlığı daha da azalttı. Böylece sadece 1,56 inçlik (3,97cm) kalınlığı ile Yeni Scarlet’i, inanılmaz derecede ince bir Full HD LCD TV haline getirdi.
Yeni Scarlet’in kızıl çerçevesi ve konturlu kenarları tıpkı ipek bir elbisenin astarı gibi yumuşak bir görünüm veriyor. Bu şık çerçevenin içinde Yeni Scarlet, cezbedici, parlak bir siluet ile eşsiz kızıl vurgulara sahip. TV’nin alt kenarına yerleştirilen yumuşak, dairesel, şeffaf açma/kapama düğmesi, Yeni Scarlet’e daha da zarif bir duruş veriyor. Önceki modeldeki “çarpan kalp”e benzeyen LED’in aksine şimdi açma/kapama düğmesinin çevresinde 360 derece olacak şekilde kırmızı bir parıltı yer alıyor ve bu parıltı TV açıldığında yerini ışıltılı beyaz bir LED ışığa bırakıyor. Yeni renk özellikleri sadece tasarımı tamamlamakla kalmıyor, aynı zamanda TV’ye daha heyecan verici bir cazibe katıyor.

Yeni Scarlet LH7000’in sahip olduğu güzelliğin yanı sıra, LG’nin ‘Zarifçe Saklanmış Üstün Teknoloji’ konseptini de tam olarak temsil ediyor. Resim Sihirbazı, AV modu ve 24p Gerçek Sinema gibi özellikler her türlü programlama için harika bir görüntü kalitesini garanti ediyor. Resim Sihirbazı ile bireyler görüntüyü kendi tercihlerine göre kolayca ve çabucak ayarlayabiliyor. Ön ayarlı AV modları otomatik olarak filmlerin, spor karşılaşmalarının veya oyunların görüntüsünü geliştiriyor ve 24p gerçek sinema filmlerini orijinal 24 karelik formatlarında göstererek, evde sinema deneyimine mümkün olan en yakın ortamı yaratıyor.

Yeni Scarlet, Bluetooth, USB 2.0 ve HD DivX desteğiyle, bilgisayardan büyük bir ekrana çok zengin bir içerik indirilmesine olanak veriyor. Bluetooth ile doğrudan cep telefonlarına bağlanarak mobil resimleri ve filmleri evin salonunda kolayca gösterebiliyor. USB 2.0 portu ve HD DivX desteği, harici sabit disklerde, hafıza kartlarında veya başka USB cihazlarındaki yüksek çözünürlüklü video dosyalarının kolayca izlenmesini sağlıyor. Dört adet HDMI 1.3 portu, çoklu HD ve full HD kaynaklarının bağlanmasına imkân vererek en yüksek seviyede netlik ve uyumluluk sağlıyor.

lglh70

Tam anlamıyla insanı içine alan bir seyir deneyimi için, ses de görüntü kalitesi kadar önemli bir unsur. Yeni Scarlet LH7000, LG’nin görünmez hoparlörleriyle dinamik ve insanı tam olarak saran bir ses üretiyor ve sesleri dijital olarak geliştirerek daha kolay duyulmasını sağlayan, LG’nin Net Ses II sistemini kullanarak harika bir ses deneyimi yaratıyor.

LG, TV’lerin artık sadece görünüm, ses ve performansla sınırlı olmadığını; çevreyi nasıl etkilediklerinin de önemli olduğunun bilicinde. Bu yüzden Yeni Scarlet, TV’nin arka ışığını kontrol ederek enerji tüketimini azaltan bir teknoloji olan Akıllı Enerji Tasarrufu Plus sistemini içeriyor. Sistem, odanın ışığını analiz eden ve arka ışığı buna göre ayarlayan, LG’nin Akıllı Sensör teknolojisini kullanıyor. Diğer benzer ebatlı TV’lere göre bu sistem hem enerji kullanımını yüzde 75 oranında düşürüyor hem de uzun seyirlerde gözün daha az yorulmasını sağlıyor.

Ürün Fiyatı: 42 İnç LH7000 – Scarlet 3299 TL

Teknik özellikler
Mükemmel İncelik 3,97cm
TruMotion 120Hz
Full HD (1920 x 1080)
Resim Sihirbazı
AV Modu
24p Gerçek Sinema (24p 5:5’e çekme)
Uzman Modu (ISF’e Hazır)
Bluetooth
HD DivX
USB 2.0
HDMI portları
Akıllı Sensör II
Akıllı Enerji Tasarrufu Plus
Net Ses II
Gizli Hoparlör

Yorum yapın

LG LH7000 Scarlet TV Özellikleri ve Fiyatı” üzerine 7 yorum

  1. şuan almak üzere olduğum fiyatı diğer LCD’lerle karşılaştırıldığında ucuz kalan sensörleriyle ve gizli hopörleriyle göz dolduran tasarımı çok şık ve çok konuşulacağa benzeyen ii bir LCD’dir.