iPhone Turkcell Süper Lig Uygulaması Bedava

Turkcell Süper Lig 08-09 iPhone Uygulaması Turkcell Süper Lig’in tüm gollerini iPhone’unuzdan izleyin!

Turkcell Süper Lig 08-09 uygulaması Turkcell Süper Lig’in resmi iPhone uygulamasıdır. Turkcell Süper Lig 08-09 uygulaması ile sadece Turkcell abonesi futbolseverler;

  • Goller Cepte ekranından takımlarının iPhone için özel olarak hazırlanmış yüksek çözünürlüklü "Gol Videolarını" izleyebilecek ve kaydedebilecek,
  • Puan Durumu ekranından, Turkcell Süper Lig’de o haftaya ait güncel "Puan Durumu"nu görüntüleyebilecek,
  • Fikstür ekranından, Turkcell Süper Lig’de oynanan ve oynanacak olan maçların bilgilerine ve "anlık skorlarına" ulaşabilecek, Haberler ekranından, Turkcell Süper Lig takımlarına ait son dakika haberlerine ulaşabilecektir.

iphone-turkcell-super-lig

Nasıl Kullanılır?

Goller Cepte üyesi olmayan Turkcell aboneleri gol videolarını izleyemecektir. Turkcell aboneleri uygulama üzerinden Goller Cepte üyeliklerini başlatarak seçtikleri takım veya takımların gol videolarını izleyebilecektir. Goller Cepte üyeliği takım başına haftalık 1,5 TL / 10 kontördür. Fiyata gol videolarını indirirken kullanılan data ücreti dahildir.

Turkcell Süper Lig 08-09 uygulaması, 2.2 ve üstü versiyon yazılım yüklü tüm iPhone modellerinde (2G ve 3G) çalışmaktadır. Uygulama cihazda yüklü bulunan App Store uygulaması veya bilgisayarınıza kuracağınız iTunes programı ile indirilebilir.

Application Store’dan bu uygulamayı yükleyebilmek için mutlaka Türkiye Application Store’da geçerli birApple Id’nizin olması gerekmektedir.

Uygulamayı kullanmak için Turkcell şebekesi ile veya Wi-Fİ üzerinden SüperŞifrenizi kullanarak Turkcell Süper Lig 08-09 iPhone uygulamasını çalıştırabilirsiniz.

Süper Şifrelerini henüz almamış olan ya da unutan aboneler SIFRE yazıp, Turkcell 2222’ye kısa mesaj göndererek şifrelerini ücretsiz alabilirler.

Ücretlendirme

Turkcell Süper Lig 08-09 iPhone uygulamasını Application Store’dan ücretsiz olarak satın alabilirsiniz. iPhone üzerinde yer alan APP STORE uygulaması üzerinden uygulama indirilirken kullanılan data ücretlidir, uygulamanın kendisi ise ücretsizdir. Bu uygulama şu anda iPhone kullanıcılarına özel olarak ücretsiz sunulmaktadır. Goller Cepte üyeliği takım başına haftalık 1,5 TL / 10 kontördür. Fiyata gol videolarını indirirken kullanılan data ücreti dahildir. Puan Durumu, Fikstür ve Haberler ekranlarında data ücreti alınır. Turkcell, bu servisin ücretlendirmesini değiştirme hakkını saklı tutar.

Yorum yapın