Saniyede 8Mbit internet Turk.Net de 89 TL

TurkNet kullanıcıları ayda sadece 89 TL ödeyerek saniyede 8 Mb hızındaki sınırsız ADSL erişimine 24 ay süresince indirimli olarak sahip olabiliyor.

TurkNet, düzenlediği yeni bir kampanya ile 8 Mb/sn hızındaki sınırsız ADSL internet erişimini 24 ay boyunca indirimli olarak sunuyor. Veri Akışı Erişimi sistemi sayesinde yüksek kaliteli ve hızlı internet erişimini kendi omurgası üzerinden sunan ve bu uygulama ile Türkiye’de bir ‘ilk’e imza atan TurkNet, kampanya kapsamında tüm kullanıcılarına modemli ve modemsiz olmak üzere farklı abonelik seçenekleri de sunuyor.

1 Mb/sn hızla 10 MB boyutundaki bir video dosyasını indirmek 1 dakika 20 saniye sürerken, aynı işlem 8 Mb/sn hızındaki internet erişimi sayesinde yalnızca 20 saniye sürüyor. Bireysel kullanıcılara böylesi müthiş bir hız kazandıran ve hizmet alımının santrale olan mesafe ile doğru orantılı olan kampanyadan tüm küçük ve orta ölçekli işletmeler de faydalanabiliyor.

TurkNet Pazarlama Müdürü Z. Meziyet Akbay, konuyla ilgili görüşlerini şöyle dile getiriyor: “TurkNet olarak internet erişimini pek çok avantajla birlikte sunan kampanyalar düzenlemeye özen gösteriyoruz. 8 Mb/sn hızındaki sınırsız internet erişimini 24 ay boyunca indirimli sunan bu kampanyamız aracılığıyla da kullanıcılarımızın uzun vadede büyük tasarruf sağlamalarına yardımcı oluyoruz. Bunların yanı sıra, bizden ADSL hizmeti ile birlikte telefon hizmeti de alan üyelerimiz, daha az ödeyerek daha çok telefon görüşmesi yapma fırsatı da buluyorlar. Üstelik üyelerimize, dünyada kendilerini en iyi temsil edecek @turk.net uzantılı, 2 GB kotalı e-posta adresi de sunuyoruz.”

Dileyen herkesin TurkNet bayilerine bizzat başvurarak, www.turk.net adresine girerek ya da 0 212 444 88 66 numaralı çağrı merkezini arayarak kaydolabilirsiniz.

Kampanya Tarifeleri
Hız: 8 Mb
Limit: Sınırsız
Normal Tarife: 99 TL
Modemsiz Kampanya: 24 x 89 TL
Kablolu Modemli Kampanya: 24 x 91 TL
Kablosuz Modemli Kampanya: 24 x 92 TL

Yorum yapın