HP ve Brocade stratejik bir ortaklık kurdu

HP ve Brocade, HP Sanal Bağlantı ve BladeSystem Matrix çözümlerine odaklanan stratejik bir ortaklık kurdular. Bu çözüm, üstün standartlara dayanan veri merkezi teknolojisinin sayesinde donanım kullanımını arttırıyor, yönetimi geliştiriyor ve maliyetleri azaltıyor.

SAN JOSE, Kaliforniya (ABD)— 20 Nisan, 2009 — Brocade® (Nasdaq: BRCD) bugün HP tarafından Sanal Bağlantı 8 Gb/s Fiber Kanal Modülleri icin üretim ve pazarlama ortağı seçildigini duyurdu. Piyasada öncü olan bu 8 Gb/s Fiber Kanal Modülü, geçenlerde duyurulan HP’nin Çevik Altyapısı BladeSystem Matrix’ten veri merkezlerine kadar bağlanırlık sağlayacak.

HP Sanal Bağlantı and BladeSystem Matrix fiziksel ve sanallaştırılmış altyapılarının aletlerini, işlemlerini ve mimarisini birleştirip, veri merkezinin karmaşıklığını azaltıyor, yatırım ve işletme giderlerini düşürüyor.

HP’nin BladeSystem Matrix altyapısı için tasarlanmış HP Sanal Bağlantı 8 Gb/s Fiber Kanal Modülleri, sunucu, veri depolama ve ağ bağlantılarını sanallaştırıp, müşterilere bir kaç dakikada değişiklikler yapmalarını sağlamakta, depolama varlıklarının yönetimini ve kullanımını geliştirmekte.

Yorum yapın