Türk Telekom Netbook Kampanyası

Türk Telekom Bireysel sabit hat abonelerinin ve sınırlı sayıda kurumsal sabit hat abonelerinin yararlanabileceği NeTTbook kampanyası: 29,90 TL taksit ve 24 ay taksitli ödeme ile LG marka netbook bilgisayar sahibi olma fırsatı tanıyor.

LG netbook bilgisayarınızı anında teslim alıp kullanmaya başlamak için tek yapmanız gereken 1 Nisan 2009 – 30 Mayıs 2009 tarihleri arasında Türk Telekom Ofis ve Bayileri’nden birine uğramak ve 24 aylık Kampanya Taahhütnamesi’ni imzalamak.

LG X110 Momo 3G Netbook

Netbook ’ unuzun 29,90 TL’lik taksit ücreti 24 ay boyunca her ay telefon faturanıza yansıtılacak. NeTTbook kampanyasından yararlanmak için kredi kartı ile ya da nakit olarak herhangi bir ek ödeme yapmanıza gerek yok.

NeTTbook kampanyasına katılan abonelerimize sunulacak LG marka netbook bilgisayarın teknik özellikleri:

Model  LG X110

Intel Atom 1.6 Ghz
160 GB SATA HDD 
10” WSVGA LCD
1 GB Ekran kartı Intel GMA Webcam 
Windows XP Home / Linux

Kampanya 20.000 adet ürünle sınırlı.

Ürünü şu an piyasada kdv dahil 680TL’ ye bulmak mümkün. Piyasa fiyatı göze alındığında netbook ihtiyacı olan ve sabit hattını 2 yıl daha kullanmaya devam ettirmek için kaçırılmayacak bir fırsat diyebiliriz.

Ayrıntılı bilgi için 444 1 444 Türk Telekom Müşteri Hizmetleri’ni arayabilirsiniz.

Şüpheli alacak listesinde yer alan aboneler, borcundan dolayı hattı kapanmış olan aboneler, ISDN aboneleri ve bazı kurumsal abonelikler Kampanya kapsamı dışındadır. Bu konuda ayrıntılı bilgiyi 444 1 444 Türk Telekom Müşteri Hizmetleri’ni arayarak öğrenebilirsiniz.

Yorum yapın

Türk Telekom Netbook Kampanyası” üzerine 12 yorum

  1. Arkadaslar Belki Daha Cazip kampanya yapılabilirdi arkadaslar katılıyorum hdd cok kücük Fiyatı cok büyük toplu düsüncek olursak Hani telekom yardımı nerde Fiyatı 500 gecmemeliydi

  2. bu tür pclerde, CD veya DVD için bir optik okuyucu bulunamaktadır. bunları düşünerek alıp almamaya karar vermenizde fayda var ve 160 Gb çokta büyük bir özellik değil pc ile çok haşır neşir olmuyorsanız eğer almanızda sakınca yok ama yinede iyice düşünün son pişmanlık fayda etmez bir kere aldınızmı geri dönüş şansınz yok

  3. ya ben kampanya başladıktan üc gün sonra başvurdum hala bekliyorum stoklar bitmişte

  4. bu adam hiç ee pc leri araştırmamış 160 gb ı beğenmiyor 😀 gülme krizi geçirdim ya kardes Allahda seni, güldürsün

  5. Bilgisayar gercekten cok güzel ama harddisk boyutu cok düşük birazdaha yüksek olsaydı cok iyi olurdu.