Sahibinden satılık CIRRUS SR20 G3 tip özel uçak

Alışveriş mağazalarının çekilişlerini takip eden genç, sonunda çok büyük bir ödülün sahibi oldu. Hangi avm hediye veriyorsa bütün alışverişini o avm den alan bir kişi sonunda bir avm nin düzenlediği çekilişte CIRRUS SR20 G3 tip özel uçak kazandı!

Krize paralel olarak Türkiye’de çekilişlere katılan kişi sayısında hızlı bir artış gözlemleniyor. Özellikle büyük AVM’ler daha fazla müşteri çekmek ve ziyaretçilerini alışverişe teşvik etmek amacıyla birçok çekiliş düzenliyor. Bu çekilişlerle talihlilere bilgisayardan cep telefonuna, otomobilden uçağa kadar birçok ürün hediye ediliyor. Bu hediyeleri kazanan talihliler ise kazandıkları ürünleri hızlı ve kolay bir şekilde nakde çevirmek istiyor.

sahibinden-ucak

A’dan Z’ye tüm kalitedeki ürünleri geniş kullanıcı ağı sayesinde alıcısı ile buluşturan e-ticaret platformu sahibinden.com, talihlilerin hediyelerini nakde çevirmek için tercih ettiği ilk portal olmaya devam ediyor.

En son büyük bir alışveriş merkezinin çekilişle vermiş olduğu CIRRUS SR20 G3 tip özel uçak sahibinden.com’da alıcısını bekliyor. Tüm dünyada en çok satan ve Hollywood ünlülerinin tercih ettiği CIRRUS SR20 G3 330.000 $ fiyatla satışa sunuldu.155 KTAS hıza ve 200HP motora sahip olan uçak, dünyanın en güvenli paraşüt uçağı olma özelliğine sahip. Bunun yanında otomatik pilot ve hava yastığı gibi birçok teknik özellik, uçağı diğerlerinden ayrı kılıyor.

Daha önce Capitol Alışveriş Merkezinin çekilişle vermiş olduğu ve Türkiye’de sadece beş adet bulunan Audi R8’in ilanı sahibinden.com’da yer almış, bir hafta içinde 60.000’in üzerinde görüntülenmişti. Kriz nedeniyle otomobilin satılmasının zor olacağını düşünen R8 talihlisi, ürünün 170.000 € fiyatla, bir hafta içerisinde satılmasına çok şaşırdığını, satışın gerçekleşmesinden dolayı ise çok mutlu olduğunu iletmişti.

Yorum yapın

Sahibinden satılık CIRRUS SR20 G3 tip özel uçak” üzerine bir yorum

  1. bunun gibilerini zor buluruz bende bundan 4-5 tane vardı eskiden di ama ne güzeldir bunlar