5500 metrekare alana sahip Dev Fenerbahçe Forması

Dev Fenerbahçe Forması, Guiness’e Girmek İçin Sahaya İniyor.Avea’nın, ana sponsoru olduğu Fenerbahçe Futbol Takımı için ürettiği dev forma “dünyanın en büyük forması” olarak Guiness Rekorlar Kitabı’na girmeye hazırlanıyor.

Avea, 2013 yılına kadar ana sponsoru olduğu Fenerbahçe Spor Kulübü Futbol Takımı için tasarlatıp, ürettiği dev forma ile Guiness Rekorlar Kitabı‘na girmek için çalışmalarını tamamladı.fenerbahce-forma-avea

5 Nisan 2009’da Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda oynanacak Fenerbahçe-Eskişehirspor maçı öncesinde saat 17.30-18.00 arasında açılacak dev forma, Guiness Hakemi Paul Kenny tarafından “dünyanın en büyük forması” olarak tescillenmeye hazırlanıyor.

Fenerbahçe Spor Kulübü’ne Avea tarafından hediye edilen göğsünde ana sponsor Avea, kolunda ise Türk Telekom logosunun yer aldığı forma, 25 kişilik bir ekip tarafından 10 gün süren yoğun bir çalışma sonucunda üretildi. Fenerbahçe formasının ölçülerine ve görselliğine bağlı kalınarak büyütülen forma 1 ton 50 kilo ağırlığında.

Rakamlarla dev FB forması:

* 72 metre yüksekliğinde
* 78 metre uzunluğunda
* 5500 metrekare alana sahip
* 1 ton 50 kilo ağırlığında
* Yapımında 25 kişi çalıştı

Avea Hakkında

Avea, 12 milyonu aşan abonesi ile Türkiye’nin en genç ve yenilikçi mobil iletişim operatörüdür. Yeni nesil şebekesi ile Türkiye nüfusunun 95.2%’sine hizmet veren şirket “Avea” markası ile gerek kurumsal gerekse bireysel hizmetleriyle hızla büyümekte, gerek teknoloji ve altyapıya, gerekse yönetim ve çalışanlarına sürekli olarak yatırım yapmaktadır. 2.455’den fazla çalışanıyla, 188 ülkede 513 operatörle serbest dolaşım anlaşması bulunan Avea müşteri ihtiyaçlarını birincil önceliğe yerleştirip, onlara en kaliteli hizmeti sunan öncü şirket olma vizyonu ile müşterilerine son teknolojinin yanı sıra yenilikçi ve kaliteli hizmet sunmaktadır.

Yorum yapın

5500 metrekare alana sahip Dev Fenerbahçe Forması” üzerine bir yorum