Intel’ den IT Manager 3 Oyunu Unseen Forces

Kendisi küçük ama istekleri büyük bir şirketin IT yöneticisisiniz. Şirketinizin ihtiyaçları uyarınca yeni teknolojileri istihdam etmeniz ve yönetmeniz gerekiyor. Bitmek bilmeyen hata bildirimleri, ileri derecede teknik problemler ve işinizi yapmanıza engel çıkmazlar sebebiyle bu sefer hiç de kolay olmayacak. Bu oyun elinizi kolunuzu bağlayıp içinizdeki işlemciyi ateşe verecek.

intel-oyun

IT Manager 3: Unseen Forces‘da, kendisi küçük, ama hedefleri global bir şirketin IT yöneticisini oynarsınız. İşinizin büyük bir kısmı herkesin masaüstü ve dizüstü bilgisayarları ile sunucuların düzgün çalıştığından emin olmaktır. Pek çok şey ters gidebilir, ki gidecektir de… Üstesinden gelmeniz gereken düzinelerce yazılım ve donanım problemleri olacak. Kimini kolayca düzeltilebilirken kimisi sizi bayağı uğraştıracak.

Tabii ki zamanınızın tümünü bu sorunlara ayırarak IT dünyanızı yönetebilmeniz mümkün değil. Şirketiniz büyüdükçe IT yatırımlarına karşı olan ihtiyacı artacak. Bu baskıya karşı koyabilmek için teknolojileri hazırda tutun ve kendinizi garantiye alın. Kullanılabilir teknolojileri gözden geçirin, ekibinizle birlikte uygun eğitimleri alın. Sadece uygun teknolojileri konuşlandırarak ve yeteneğinizi konuşturarak yatırımlarınızın şirketinize faydalı bir geri dönüş getirmesini sağlayabilirsiniz.

Eğer size ayrılan bütçeyi akıllıca kullanır, uygun teknolojileri kullanır ve çalışanlarınızdan size gelen sorun bildirimlerinin üstesinden gelirseniz, şirketiniz zenginleşir ve genişler. Yeni, daha büyük bir ofis açar, daha çok ve daha zor problemlerle karşılaşacağınız daha büyük bir ofis… Ve sizin atanacağınız… Evet, bir ofiste göstereceğiniz başarının karşılığı, daha büyük bir ofiste daha büyük bir başarı kazanma fırsatı olacak.

* IT bilginizi test edin
* En son Intel teknolojilerini edinin
* İş yerinizin işleyişini düzenli tutun
* Küresel bir IT imparatorluğu inşa edin
* Devasa bir ağ yaratın
* Başarılarıyla tanınan biri haline gelin

Bilişim teknolojisinin felsefesine dalın. Oyunun Fragmanını izleyin

Yorum yapın