PNY yeni NVIDIA Quadro FX serisini tanıtıyor

PNY technologies her kullanıcıya ve tüm CAD, DCC ve tasarım uygulamalarına sağlam çözümler sunan ve bugüne kadar üretilmiş en güçlü profesyonel ekran kartı serisi olan, yeni nesil NVIDIA Quadro® profesyonel grafik kartı serisini piyasaya sürüldüğünü duyurdu.

Yeni NVIDIA Quadro FX grafik işlemcileri Nvidia SLI Multi OS sistemi, Nvidia’nın CUDA mimarisi, 30 bit’lik renk doğruluğu ve otomatik yapılandırma gibi birçok ek özellikle birlikte geliyorlar. PNY en üst segmentten giriş seviyesine kadar her seviyeyi kapsayan Quadro profesyonel grafik işlemci çözümlerini sundu.

PNY’dan NVIDIA Quadro FX 380:

NVIDIA Quadro FX 380 ile %50 yüksetilmiş bir performansa ulaşın. Profesyonel seviye grafikle uygun fiyatı buluşturan bir çözüm.

Ürünün teknik özellikleri: 256MB GDDR3 / 16 CUDA Processing Cores / 2 Dual-Link DVI-I outputs

Tavsiye edilen fiyat = 99€ (213 YTL)

PNY’dan NVIDIA Quadro FX 580:

Hem güçlü, hem de uygun fiyatlı olan NVIDIA Quadro FX 580, profesyonellere maksimum üretkenlik için optimal performans sağlıyor.

Ürünün teknik özellikleri: 512MB GDDR3 / 32 CUDA Processing Cores / 2 Display Port and 1 Dual-Link DVI-I outputs

Tavsiye edilen fiyat = 159€ (343 YTL)

PNY’dan NVIDIA Quadro FX 1800:

Iyi fiyat/performans oranı sağlayan bu NVIDIA Quadro FX 1800, güç tüketimi azaltılırken yenilikçi tasarımlar yaratma konusunda büyük fayda sağlıyor.

Ürünün teknik özellikleri: 768MB GDDR3 / 64 CUDA Processing Cores / 2 Display Port and 1 Dual-Link DVI-I outputs

Tavsiye edilen fiyat = 439 € (947 YTL)

PNY’dan NVIDIA Quadro FX 3800:

Benzeri görülmemiş profesyonel grafik işlemci çözümü olan NVIDIA Quadro FX 3800 düşük güç tüketimi, son derece kapsamlı özellikler ve yüksek performans sunuyor.

Ürünün teknik özellikleri: 1GB GDDR3 / 192 CUDA Processing Cores / 2 Display Port and 1 Dual-Link DVI-I outputs

Tavsiye edilen fiyat = 809 € (1746 YTL)

Türkiye’de satılan PNY NVIDIA Quadro serisinin bütün ürünleri, üç yıllık PNY Avrupa garantisi altında.

PNY Hakkında:

Merkezi New Jersey, Amerika’da bulunan ve 1985 yılında kurulmuş olan PNY Technologies firması, geniş çeşite sahip birçok dahili ve harici yüksek kaliteli bilgisayar parçası üretmektedir.

2002 yılından bu yana, NVIDIA Quadro serisi profesyonel çözümlerinin tek yetkili dağıtıcısı olan PNY Technologies, Avrupa ve Amerika’daki entegratörler, dağıtıcılar ve değer katan satıcılarla calışmaktadır.

PNY’ın NVIDIA Quadro grafik kartı serisi profesyoneller için üretilmiş en yetkili, zengin özellikli ve ileri performanslı grafik kartı ailesidir. Tüm CAD/CAM ve DCC uygulamalarına yönelik gelişmiş olan bu grafik kartları, müşterilerin üretkenliğini arttırmak amaçlı eşi olmayan bir güç sunmaktadır.

Yorum yapın