Seçtiğiniz yol uygun bir yükseltilebilir ürünü göstermiyor

Microsoft Office XP Öğrenci ve Öğretmen sürümünü Microsoft Office 2007 paketinin bir yükseltme sürümüne yükseltmeye çalıştığınızda aşağıdaki iletiyi alırsınız:

Seçtiğiniz yol uygun bir yükseltilebilir ürünü göstermiyor. Yeniden denemek için ‘Yeniden Dene’yi veya Kurulumu iptal etmek için ‘İptal’i tıklatın.

Bu sorunu/hatayı çözmek için şu yolu izlemeniz gerekiyor.

1. Office 2007 Kur programını çalıştırın.

2. Kullanıcı Bilgileri iletişim kutusunda, Ürün Anahtarı kutularına ürün anahtarını yazın ve Tamam‘ı tıklatın.

3. Ürün Uygunluk Denetimi CD Anahtarı iletişim kutusunda Tamam‘ı tıklatın.

4. Sürücü listesinde, Ürün Uygunluk Denetimi iletişim kutusundaki Office 2007 CD’sini içeren CD sürücüsünü veya DVD sürücüsünü tıklatın.

5. Office 2007 CD’sini CD veya DVD sürücüsünden çıkartın. Daha sonra, aşağıdaki Microsoft Web sayfasında listelenen yükseltilebilir ürünlerden birinin ilk CD’sini sürücüye yerleştirin:
http://office.microsoft.com/tr-tr/products/FX101754511055.aspx
Not : CD veya DVD sürücüsünün yerleştirdiğiniz CD’yi algılaması yaklaşık olarak 30 saniye alır.

6. Ürün Uygunluk Denetimi iletişim kutusunda Tamam‘ı tıklatın.

7. 2007 Microsoft Yazılımı Lisans Koşulları görüntülendiğinde, CD veya DVD sürücüsünden Office’in önceki sürümünün CD’sini çıkartın ve Office 2007 CD’sini yerleştirin.

8. Lisans koşullarını okuduktan sonra Lisans sözleşmesinin koşullarını kabul ediyorum onay kutusunu tıklatarak seçin ve İleri‘yi tıklatın.

9. Ekranda görüntülenen yönergeleri izleyerek Office 2007 paketini yükleyin.

Karışık gibi görünsede çok zor değil. Eğer birden fazla bigisayarda yapmanız gerekiyorsa bu yazının çıktısını almakta fayda var.

Yorum yapın