Bedava Dövüş Oyunu Marvel Super Heroes – Melee Edition

Marvel Super Heroes – Melee Edition Bedava Oyun, Süper bir dövüş oyunu.

Standart dövüş oyunundan farkı, karakterlerin türlü türlü japon karakterlerinin yerine küçüklüğümüzden beri içli dışlı olduğumuz spider-man, x-men, hulk, iron man vb. olması, hareketlerin abartılı, grafiklerin daha renkli ve afilli, ve en önemlisi de hıza, el göz koordinasyonuna, beceriye dayalı olduğu için nispeten daha zor olmasıdır.

Deliler gibi kombo yapmak mümkündür fakat çok zaman harcamak, karakterin hangi dövüş stiline daha yatkın olduğunu tayin etmek, hangi hareket hangi hareketle kombine edilince daha çok hasar verir iyice etüt etmek gerekir.

Ayrıca çok eğlenceli bir dövüş oyunudur.

42 karakter!
Banshee, Beast, Blackheart, Cable, Captain America, Captain Marvel, Carnage, Colossus, Crystal, Cyclops, Deadpool, Doctor Doom, Gambit, Ghost Rider, Green Goblin, Strong Guy, Hulk, Human Torch, Iceman, Iron Man, Juggernaut, Marrow Thing, Magneto, Omega Red, Sentinel, Spiral, Phoenix, Psylocke, Rogue,
Sabretooth, Sandman, Shuma-Gorath, Silver Samurai, Silver Surfer, Spider-Man, Storm, Thanos, Thor, Venom, War Machine, Wolverine.

marvel

22 Bölüm:
Asgard, Avalon, Avengers HQ, Hell, Blue Area of the Moon, Mystic Cliff, Latverian Submarine, Uptown Express, Gamma Base, Abandoned Carnival, Stark Enterprises, Space Station (old Avalon), Streets of Manhattan, Mutant Graveyard, Moon Night, Mutant Hunting, New York City Skyline, Bay Harbor, SHIELD Helicarrier, Daily Bugle, Galactic Throne, The Spider’s Web.

300MB lık bu oyunu indirin ve keyfini çıkarın

Yorum yapın

Bedava Dövüş Oyunu Marvel Super Heroes – Melee Edition” üzerine 5 yorum