Cep telefonundan skype görüşmesi

Windows® Telefonlar için Skype 3.0 Beta Sürümü çıktı. Cep telefonunuzdan Skype ile çağrı yapın, anlık mesajlaşın ve daha fazlasını yapın.

Cep telefonundan skype görüşmesi yapabilmeniz için Sistem gereksinimlerini bilmeniz gerekiyor:

* Windows Mobile Professional veya Windows Mobile Standard sürümler 5, 6 ve 6.1 ile uyumlu cihaz. Uyumlu cihazlar: Cep Bilgisayarı, Klasik veya Profesyonel; Akıllı Telefon ve standart cihazlar.

* Skype’ı kurmak için cihazınızda en az 12 MB boş bellek alanı veya bellek kartından kuruyorsanız 6 MB boş alan bulunmalıdır.

* 3G cep telefonu şebekeleri (EDGE, EV-DO ve UMTS) üzerinden Skype kullanımı için veri kullanım ücreti uygulandığını unutmayın; dolayısıyla, sınırsız bir veri planı tavsiye ederiz.

* WiFi bağlantısı veya 3G/2G veri bağlantısı (3G/2G üzerinden ses kalitesini garanti edemeyiz. Ayrıca, ek veri ücretlerine tabi olabilirsiniz, bu nedenle kullanmadan önce operatörünüze danışın).

* Çağrılarda en iyi ses kalitesi için bir kulaklık seti kullanın.

cep-telefonu-skype-indir

İndirme Kılavuzu
Bilgisayar ile yükleme:

Yükleme penceresinde, Dosyayı kaydet seçeneğine tıklayın. .exe dosyasını masaüstünüze veya varsayılan yükleme klasörüne kaydedin.

Kaydettiğiniz .exe dosyasını bulun. Açmak için çift tıklayın. Kurulum programı açılır.

Kurulum programı kılavuzundaki talimatları takip edin.

NOT: yükseltme yapıyorsanız, Skype sürümünüzü değiştirmek isteyip istemediğinizi soran bir uyarı penceresi görürsünüz. Evet seçeneğine tıklayın.

Uygulama yüklemesi tamamlandı penceresinde Tamam seçeneğine tıklayın.

Cihazınızı kontrol edin. Kurulumu tamamlamak için ekrandaki talimatları izleyin.

Telefona yükleme:

Cihazınızda bir web tarayıcısı açın ve http://www.skype.com/intl/tr/download/skype/windowsmobilebeta/ adresine gidin.

Cihazınıza yükleme seçeneğine tıklayın.

NOT: WiFi veya kablolu internet bağlantısı, 3G/GPRS’ten daha hızlıdır.

Yüklendiğinde, yükleme tamamlandığında açma seçeneğinin işaretli olduğundan emin olun. Evet seçeneğine tıklayın. Kurulum programı ekranı açılır.

NOT: yükseltme yapıyorsanız, Skype sürümünüzü değiştirmek isteyip istemediğinizi soran mesaj penceresinde Evet seçeneğine tıklayın.

Kurulumu tamamlamak için ekrandaki talimatları izleyin.

Cep telefonundan skype görüşmesi İndirme bilgileri

* Mevcut sürüm: 3.0.0.100 Çıkış tarihi: March 24, 2009

Yüklemeden önce: cihazınızı, USB kablosu veya Bluetooth ile bilgisayarınıza bağlayın. Ayrıca, bilgisayarınızda Microsoft® ActiveSync® uygulamasının çalışıp çalışmadığını kontrol edin. Yok mu? www.microsoft.com/downloads adresinden kurun.

Yorum yapın

Cep telefonundan skype görüşmesi” üzerine 4 yorum