Bedava Internet Explorer 8 Kitabı

ie8-kitap-indirTürkiye’nin en deneyimli MVP‘ lerinden (Most Valuable Professional) Daron Yöndem, internet explorer 8  ile ilgili ücretsiz indirebileceğiniz pdf formtında bir kitap yayınladı. İçinde bir çok ipucu olan kitapla ilgili Daron Yöndem şöyle diyor:

Internet Explorer 8 lansmanı yapılalı yaklaşık bir hafta oluyor. Ben de sizlere artık sinsi bir çalışmamı duyurmak istiyorum. Internet Explorer 8 ile ilgili birçok makale yazdım, seminerler verdim. Hepsinde de başlangıçta “Ne anlatabilir ki?” 🙂 şeklinde bir ön yargı olduğunu kabul ediyorum fakat her seferinde de sonunda aldığım tepkiler çok güzel oldu ve insanlar gerçekten “yazılımcılara” anlatılabilecek yenilikler de olduğunu gördüler.

Bu çerçevede tüm bu içeriği bir kitapçık olarak toplama kararı alalı epey oluyor 🙂 Sonunda kitapçık basıldı. Kitapçığı tamamen ücretsiz olarak etkinliklerde talihli arkadaşlara hediye edeceğiz 🙂 ayrıca isteyenler kitapçığın PDF’ini de aşağıdaki adreslerden bilgisayarlarına indirebilirler.

Internet Explorer 8 Kitapçık İndir Download (Mirror 1, Mirror 2)

Daron Yöndem Özgeçmiş:

DEVELOAD Yazılım kurucusu Daron Yöndem Microsoft tarafından 2008 ve 2009 yıllarında ASP.NET alanında Most Valuable Professional olarak seçilmiştir. Uluslararası bir konuşmacı olarak Daron Yöndem aynı zamanda Microsoft Regional Director ünvanına sahiptir. Türkiye’de iki kitabı olan Daron Yöndem, International .NET Assocation’da Türkiye Başkanlığı ve Ortadoğu Afrika bölgesi konuşmacı ofisi başkanlığı yapmaktadır. Kendisine http://daron.yondem.com/tr/ adresinden blogundan ulaşabilirsiniz.

Yorum yapın