Bedava komple güvenlik yazılımı System Shield 3 Internet Security

antivirüs yazılımınızın süresi geçtiyse yada değiştirmek istiyorsanız yada henüz bir antivirüs yazılımına sahip değilseniz size bir müjdem var. Normalde yıllık 45 dolar gibi bir ücreti olan iolo System Shield 3 Internet Security uygulaması kısa bir süre için bedava dağıtılıyor. Virüsleri kökünden kazıyacak olan ve bilgisayarınız için tam bir koruma sağlayabilcek olan program, pcnize girmeye çalışan tüm zararlıların her zaman korkulu rüyası. System Shield® 3 karşınızda ve göreve hazır!

Tehlikeli spamlar, sistem casusları, trojanler ve daha birçok virüse karşı her zaman tetikte olan ve bu zararlı durumlara karşı gelişmiş bloklama sistemi bulunan ve tam pc koruması sağlayan üstün özelliklere sahip bir yazılım olan iolo System Shield 3 Internet Security uygulamasını ücretsiz olarak kullanmak istiyorsanız aşağıdaki sıraya izlemeniz yeterli olacaktır.

Öncelikle keyimizi lmak için System Shield® 3 sayfasını ziyaret edelim.  Gelen ekranda Continue düğmesine basmamız gerekecek. Açılan ekranda “Secure Checkout” butonuna tıklayın. Formu doldurun ve “Review Order” butonuna tıklayın. Son aşamada “Submit Order” a tıklayın. Seri numarası forma yazdığınız e-posta adresine gelecektir. e-posta adresinizi vermek istemiyorsanız dandikmail i kullanabilirsiniz.

Download System Shield 3 uygulamasını ücretsiz indirin. yüklemeden sonra güncelleme ve yeniden başlatma gerekebilir.

Yorum yapın