GittiGidiyor’ dan 2009 model BMW 3.20i Coupe kazanma şansı

GittiGidiyor.com üyeleri 25 Mart–30 Nisan tarihleri arasında, toplamda gerçekleştirdikleri her 100 TL’lik alışveriş için bir çekiliş hakkı kazanıyor. Kazandıkları çekiliş hakkıyla 1 adet 2009 model BMW 3.20i Coupe, 10 adet HP TouchSmart Bilgisayar, 10 adet Tatil Çeki kazanma şansı yakalıyor! Ayrıca tek seferde yapılan her 100TL’lik alışverişte binlerce GittiGidiyor hediye çeki şanslı kullanıcılarını bekliyor.

3 milyon kayıtlı üyesi bulunan ve her gün 500 binden fazla ziyaretçiyi ağırlayan GittiGidiyor.com, gerek ziyaretçi sayısı gerekse işlem adediyle kendini “Türkiye’nin en işlek alışveriş merkezi” yapan kullanıcılarına heyecan verici bir kampanya ile hediyeler kazandırmaya devam ediyor. GittiGidiyor.com’da adrenalin yükselten bu kampanyanın büyük ödülü, 2009 model BMW 3.20i Coupe.

Şanslı GittiGidiyor.com kullanıcısı BMW 3.20i Coupe lüksüyle GittiGidiyor.com farkını doyasıya yaşarken, beş hafta boyunca sürecek olan kampanyada her hafta 2 şanslı ziyaretçi HP TouchSmart Bilgisayar ve Tatil Çeki kazanıyor. Ayrıca kampanya boyunca her gün tek seferde 100 TL’lik alışveriş yapan herkes çekilişsiz kurasız GittiGidiyor hediye çeki kazanma şansına sahip olacak!

Yorum yapın