TTNET WiFi Bağlantısı Nasıl Yapılır?

TTNET WiFi’a Nasıl Bağlanırsınız? Uçan İnternet

TTNET WiFi Servis Noktaları’ndan wifi bağlantısı yapmak çok kolay! Aşağıdaki adımları takip ederek, TTNET WiFi’a hızla bağlanabilirsiniz.

1. TTNET WiFi isim ve logosunu gördüğünüz kablosuz internet servis noktasında cihazınızın wifi özelliğini açın.

2. Kablosuz ağlardan (SSID) “TTNET WiFi”ı seçin.

3. Bilgisayarınızda yüklü web tarayıcınız (Internet Explorer, Firefox vb.) ile herhangi bir sayfaya gitmeye
çalıştığınızda otomatik olarak karşılama sayfasına yönlendirilecektir.

4. TTNET WiFi servisi, hem TTNET müşterileri, hem de diğer internet kullanıcıları tarafından kolayca kullanılabilir;

* TTNET müşterisi iseniz; karşınıza çıkan sayfada TTNET Hizmet Numarası, Kullanıcı Adı ve Şifre bilgilerinizi girerek TTNET WiFi’i kullanmaya başlayın.

* TTNET müşterisi değilseniz; kullanıcı adı ve şifrenizi TTNET WiFi karşılama sayfasından kredi kartınızla ödeme yaparak alın ve TTNET WiFi’i kullanmaya başlayın.

Güncelleme:
TTNET aboneleri login için ADSL username ve password’lerini kullanıyorlar, hizmet numarası artık gerekimyor.

Ayrıca bazı noktalarda (Starbucks vb) ürcetsiz hizmet verildiğinden oralarda sms ile şifre alınabiliyor.

Yorum yapın

TTNET WiFi Bağlantısı Nasıl Yapılır?” üzerine 21 yorum

  1. ARKADAŞLAARR LÜTFEEN YARDIM,,,BEN AVEA DAN MOBİL MODEMLİ İNTERNET ALDIM 12 AY BOYUNCA HEDİYE VERDİĞİ TTNET WİFİYİ NASIL KULLANCAMI ANLAYAMADIM,,,KULLANICI ADIMI VE ŞİFREYİ ALDIM AMA WİFİ Yİ NASIL KURCAM

  2. ben nokia 5800xm kullanıyorum. ttnet wifi vericisi olan yerlerde nasıl bağlanabilirim? veya bağlanabilirmiyim lütfen yardım

  3. arkadaşlar bende nokia 5800 xm var. ttnet wifi vericisi olan yerde internete nasıl bağlanabilirim veya bağlanabilirmiyim?
    yardımcı olursanız sevinirin teşekkürler.

  4. banada birisi yardımcı olursa sevinirim bende şifre flan bilmiyorum
    şifer biliyorum ama balantı kurulamıyo yyaaaaa

  5. ya arkadaşlar bzmki airties bn bi türlü yapamıyorm lütfen bana aşamalı aşamalı anlatırmsnz bide bn şifre falan bilmiorum nasıl yapabilirm lütfen yardımcı olun bana

  6. arkadaslar ben kendi evimde koblosuz modem var ama interneti biri ile ortak kullanıyorus ama komsunun sürekli interneti gidiyor bunu nasıl yapabilirim acaba TP_LİNK flash takılı ama interneti çekmiyo bide bilgisayarı kaattınmı net gidiyo bana acil yardımcı olun TEŞEKKÜRLER.

  7. Bu arada birde bnde evmde kablolu net var bu netten tel e baglanabilirmiyim =?

  8. arkaslar ben 3 gun once samsung corby wifi aldım wifi ozelligi var gecen bir supermarkete gittim ordan TTnet ten ucretsiz girdim nete ama eve geldim denedim baska ağlar buldu bağlanmayı denedim onay basarısız yazısı cıkıyor bağlan dedigim anda ne yapablirm uardımlarınızı bekliyorum..!

  9. evimde kablolu modem var bilgisayarımla internete giriyorum. ayrıca çinmalı 5800 cep telefonu aldım wifi özelliği var. evimdeki kablolu interneti cep telefonunda nasıl kullanabilirim. şimdiden tşkler.

  10. Insan rumuzlu arkadas TTNET Wifi kullanımı adsl faturasından ayrı suren biterse sen ek süre satın almadıkca otomatik süre alıp faturaya eklemez.

  11. Yav geçen gün ttnet wifiden internete girdim internete bağlanıo ama ttnet wifi sayfası dondu yanıt wermio bu web sayfası görüntülenemiyor diyordu.kapatamadım sonra 250 tl fatura geldi yavv
    :@ çok sinirliyim

  12. mukemmel bu kampanyası ttnet wıfı abonesıyım bır cok cafeye gıdıp oturup cayımı ıcıyorum ve netın keyfıne

  13. valla süper bi haber arkadaş böylece hızımız da düşmez. bende ttnet wifi alayım bari. hem dışarda da bağlanıp sörf yapabilirim.

  14. ben ttnet wifi abonesiyim. dün arkadaştan öğrendim. tüm wifi noktalarında internetden veri indirmek sınırsızmış. nemi işimize yara-ıyor. bütün işinizi burdan halledin böylece evdeki kotalar evde kalsın.

  15. ya benim anlamadıgım bu wifi wlan ‘ın aynı olup olmadıgı 😀
    bende wlan lı telefon var o telefonla wifi ye girilebilirmi

  16. E zaten her yerde şifresiz, bedava kablosuz internet var buna para verip kullanmak çok mantıksız.