Internet Explorer 8 yükledim Sık Kullanılanlar kayboldu

Internet Explorer 8 yüklediğinizde şu soruları sorabilirsiniz. Sık kullanılanlar çubuğu nerede? Sık kullanılanlar çubuğunun gözükmesini nasıl sağlarım? Sık Kullanılanlar kayboldu ne yapmalıyım? Nasıl geri getirilir?

Internet Explorer 8 yüklediğinizde bütün sık kullanılanlar araç çubuğunun sol tarafından bulunan Sık Kullanılanlar Merkezi’ne taşınır. Bir web sitesini Sık Kullanılanlara eklemek için ilgili web sitesine giderek Sık Kullanılanlar düğmesini ve ardından Sık Kullanılanlara Ekle öğesini tıklatın. Sık Kullanılanlar Merkezi’nden Özet Akışları ve Geçmiş ile birlikte sık kullanılanlarınızı da yönetebilirsiniz.

Sık Kullanılanlar Merkezi‘nin her zaman görülebilir durumda olması için Sık Kullanılanlar Merkezi’nin sağ tarafındaki Sık Kullanılanlar Merkezi’ni İliştir simgesini tıklatarak açık şekilde tutturabilirsiniz.

Yorum yapın

Internet Explorer 8 yükledim Sık Kullanılanlar kayboldu” üzerine 17 yorum

  1. interneti açtığımızda ev.yacıcı.sayfanın yanında Araçlar var araçları tıklayın açılan pencerede araç çobuğunu tıklayın ordanda sık kullanılanları onaylayın

  2. benımde öyle olmuştu 8i yükelyince ama şurdan yapılıyor.ınterneti açtıgında ekranın sag üst köşesinde renksiz ev ve yıldız resmi var yıldızı tıkla ve sık kullnınlanlara gir sag tıkla ve sık kulllnılanları araç çubuguna ekle deynce oluyor

  3. format atıldıktan sonra sık kullanılanlar kayboldu geri getireiblmenin bir yolu varmı acaba

  4. düzen,dosya,görünüm,sk kullanılar,araçlar ve yardm kayı olduysa sağa tıkla ve menü çubuğu na tkla çıkar