Avea heryöne sınırsız tarifesi abone alımını durdurdu!

Avea sınırsız tarifesine geçmek isteyip henüz geçiş yapmayanlara kötü bir haber var: Yeni abone alımı geçici bir süreliğine kapalı!. Evet yanlış duymadınız, bu avea dan gelen resmi açıklama: İşte avea web sistesinde yer alan açıklama:

Siz değerli müşterilerimizden çok yoğun talep aldığımız HerYöne Sınırsız tarifemize abone alımına geçici bir süre ara veriyoruz.

Tarifenin, şirketimiz tarafından çeşitli mecralarda duyurulan tarife koşullarına aykırı ve amacı dışında ticari amaçla kullanıldığı durumlar tespit edilmiş olup; hukuka aykırı ve haksız bu kullanımlar için gerekli yasal yollara başvurulmaktadır.

Bu kullanımlar sebebi ile Avea‘dan diğer operatörlere artmış olan trafiğin “çağrı yapamama” veya “çağrı kesilmesi” şeklinde müşteri memnuniyetsizliğine sebep olmaması için; kısa süre içinde diğer operatörlerle birlikte yürütülmekte olan teknik çalışmalar tamamlanarak, tarifemize abone alımı tekrar başlatılacaktır.

Tüm müşterilerimize, bu tarifemize gösterdikleri yakın ilgi dolayısı ile teşekkür ediyoruz.

Acaba Avea’ nın alt yapısı mı yeterli gelmedi diye düşünüyor insan.

Avea’ dan gelen avea sınırsız tarifesi ile ilgili bu açıklama sizi yeterince tatmin etti mi?

Yorum yapın

Avea heryöne sınırsız tarifesi abone alımını durdurdu!” üzerine 8 yorum

  1. herkeseee selammm ben aldimmm ve çokk memmnunumm istedigimmm herr numarayidaaa ariyorummmm avea 1 numaraaa bu ay faturamm geldiii 44.50 şimdilikkk çokk güzelll ve harikaaaaaaa:)) herkeseee tavsiyeee ederimmmmm

  2. avea sınırsız hat diye aldık 10bin dk deniyordu reklamlarda 2 ay sonra bi mesaj geldi istenmeyen makul kullnım olmuyormuş felan derken süreyi 3000dk ya düşürdüler ayrıca heryöne idi busadece 75 numaraya indi son gelen mesajla.bu kadar kolaymı bu şirketlerin sözleşmeleri kafasına göre degişdirebilmeleri bu konulara bakacak biz mazlumların yanında olan bi yargı sistemi yokmu acaba..yardımlarınızı bekliyoruz arkadaşlar sessiz kalmayalım bu olaya sesimizi çıkartalım sonuna kadar biz sessiz kaldıkca semer vuran daha çok olacak anlaşılan…avea maduru bi adam..

  3. keşke bende alabilseydim almakk içinn neler qerekli ilhan ben sadece ankesörlü numarayı aramak için istiyorum turkcell i aramasam da olur yardım eder misin lütfennnnn!!!!!!!!

  4. inanın ben aldım ama ne işe yarayıyor bilmiyorum normal numaraları arıyor telsim arıyor ama turcell aramıyor turkcell abonesi okadar çokki kimi aramak istesem arıyamıyorum ben aldığıma pişmanım açıkcası

  5. ya benim sevgilim askerde bu kampanya duyduğuma göre ev için de geçerli umarım yanlış değilimdir o mardinde asker ben ise trabzonda oturuyorum yani ben ankesörlü telefonu aramak zorundayım bu kampanya bizim için çok ii olduu ama aksilikler sonucu ben henüz geçemedim biran önce geçmek istiyorumm lütfennnn açılsınn bu arada nasıl geçilir geçmek için hangi şartlar gerekli beni bilgilendirebilir misiniz?lütfen!!

  6. 10 yıldır telsim kullanıyorum artık buraya kadar mış diyorum.sınırsız avea alımının acılmasını sabırsızlıkla bekliyorum.aveaya fuuuuul destsk diyorum.cevremdekilerde bekliyor. biraz hızlandıralım bu calışmayı

  7. arkadaşlar slm lar tarife tekrardan açılacak.. arama yapamamanın avea nın şebekesi ile bir alakası yok şu anda zaten avealı kişiler ile görüşülebiliyor yanlız turkcell aramalarında şu anda kısıtlamalar oluyor nedeni ise turkcell in port larını yüzde yüz açmamasından kaynaklanmaktadır bu da yasal değildir zaten bununla ilgili ile avea turkcell e ihtarname çekmiştir umarım iş tatlıya bağlanır herkeste tekrardan konuşmaya başlar..