TinyChat ile kolayca mesajlaşın size özel mesaj odası

tinychatHerhangi bir anda herhangi bir yerde herhangi bir zamanda herhangi birileri ile mesajlaşmanız gerekirse, yani msn kullanamıyorsanız yada kullanmak istemiyorsanız, size özel bir chat odası olsun istiyorsanız mükemmel bir site olan tinychat.com ile tanışma vaktiniz geldi demektir.

tinychat.com sitesinin yaptığı şey şu. Anasayfaya girdiğinizde Click to Create to Chatroom düğmesine basıyoruz. Bir kaç saniye sonra bize özel chat odamızın linki karşılıyor bizi (örnek: http://www.tinychat.com/ubwp) yanında da enter chat room isimli bir düğme. düğmeye basınca bize özel chat odasına giriş yapıyoruz.

Bundan sonra yapacak tek şey kalıyor, mesajlaşmak istediğimiz kişiye yukarıda bize özel olarak sunulan adresi ulaştırmak. linke tıklayan kişiler chat odasına giriyor ve başlıyorsunuz muhabbete 🙂

tinychatmain

Eğer isterseniz chat konuşmalarını kaydedebiliyorsunuz. İşin güzel tarafı eğer isterseniz chat odasını web sitenizle bağlayabiliyorsunuz. Bunun için yapmanız gereken şey chat odanızda iken Options dan Add to Website düğmesine basmak ve gelen kodu sitenize girmek.

Açıkçası ben tinychat i çok sevdim, siz ne dersiniz?

Yorum yapın

TinyChat ile kolayca mesajlaşın size özel mesaj odası” üzerine 6 yorum

  1. ya yardım edin bir türlü açamadım açmak istiyorum tinychat yardımcı olurmusunuz ?