Yeni versiyon Messenger yüklenemiyor eski versiyon msn kaldırılamıyorsa

Microsoft Windows Live Messenger 2009‘ u güncelledi. Messenger‘ a giriş yaptıktan sonra popup pencerede şöyle bir mesajla karşılaşabilirsiniz: “A newer version is available. You must install the newer version in order to continue. Would you like to do this now?” “Daha yeni bir sürüm mevcut. Devam etmek için yeni sürümü yüklemeniz gerekiyor. Şimdi bunu yapmak ister misiniz? Eğer eveti seçerseniz Windows Live Messenger 2009 ve gerekli bileşenler inecek ve bilgisayarınıza kurulacak, hayırı seçerseniz giriş yapamayacaksınız.

Eğer şanslı iseniz güncelleme işlemi sorunsuz devam edecek ve siz en son versiyon WLM 2009 u kullanmaya başlayacaksınız. Ancak sizde o şanssız gruptansanız şu mesajlardan birini almış olmalısınız: “Another version of the product is already installed”, “Başka bir sürüm zaten yüklü” “Your computer has a newer version of MSN Messenger than the one you are trying to install”, “Your computer has a newer version of Windows Live Messenger than the one you are trying to install”, “The feature you are trying to use is on a network resource that is unavailable” ve benzerleri… Bu durumda şimdi ne eski versiyonu nede yeni versiyonu kullanabiliyorsunuz 🙁Normalde bu durumda yapılması gereken program ekle kaldırdan msn ile ilgili yüklemeleri kaldırıp en son versiyonu tekrar kurmaktır. Ancak bu da işe yaramıyorsa ne yapacaksınız? Şimdi size iki farklı yöntemden bahsedeceğim. Bu sayede msn kaldırılamıyor, msn yüklenemiyor gibi dertlerden kurtulacaksınız.

download zap messenger, msn kaldırmak, msn kökten komple kaldırma, msn nasıl kaldırılır, windows live messengeri kaldırma, zap messenger, zap messenger kullanımı

ZapMessenger

ZapMessenger Windows Live Messenger, MSN Messenger ve Windows Messenger 5.x i kolayca sisteminizden kaldırmanızı sağlıyor. ZapMessenger programı ücretsiz ve sadece 282KB boyutunda.

zapmessenger-uninstall-messenger
zapmessenger-uninstall-messenger

ZapMessenger usb bellekten çalışabiliyor. Sisteminizde MSN den eser kalmasın istiyorsanız program açıldığında Start düğmesine basın, bir süre bekleyin. ZapMessenger‘ ı güvenli modda iken yada tüm programlar kapalı iken çalıştırmak daha doğru aslında. Eğer “.NET Framework” ile ilgili bir hata mesajıyla yada “(0xc0000135) kodlu mesajla karşılaşırsanız sisteminize Microsoft .NET Framework 2.0 yada daha üst bir versiyonu kurmanız gerekecek.

Messenger Deep Clean

Eğer ZapMesssenger sizin işinize yaramadıysa üzülmeyin, bir alternatifimiz daha var. Messenger Deep Clean ı deneyebilirsiniz.  Ancak Messenger Deep Clean sadece Messenger 8.0 ve sonraki sürümleri temizleyebiliyor. Bu araç Messengera ait ne varsa silmeye çalışır. (program, nesne, temp dosyaları, kayıt defteri anahtarları). Zipli dosyanın içinde şu dört dosya var:  (RemoveData.js, RemoveRegistry.js, StopMessengerProcess.js ve WLMessenger_DeepClean.wsf) Siz WLMessenger_DeepClean.wsf isimli dosyayı çalıştıracaksınız. Bir komut istemi penceresi açılacak, çıkan seçeneklerden birini seçmek olacak, örnek 1. Eğer iptal etmek isterseniz Ctrl+C tuş kombinasyonuna basın.

messenger-deep-clean
messenger-deep-clean

Şimdi tüm eski MSN, live messenger versiyonlarını başarı ile kaldırdık. Sıra  en son versiyon Messenger 2009 u yüklemekte.

windows_live_messenger_2009
windows_live_messenger_2009

En son versiyon Windows Live Messenger 2009 tabiki Microsoft’ un Live Sitesinde.

Yorum yapın

Yeni versiyon Messenger yüklenemiyor eski versiyon msn kaldırılamıyorsa” üzerine 21 yorum

  1. yeni messengeri yukledım hata kodu verıyor oncekısı gıbı hata kodu 8007007e ne yapmam gerek tşk

  2. zapmessenger bi türlü işlemini bitirmiyorki. start a bastım ama 1,5 saattir bekliyorum bişe yok yardımınızı bekliyorum??

  3. windows live msn yeni sürümünü kullanmak istemiyorsanız .ve eski sürümü de yeniyi kurmanız için uyarı veriyorsa tek yapmanız gereken program files ta windows live dosyasına girin oradanda messenger dosyasını açıp exe dosyasına sag tıklatıp uyumlulugu windows 95 ten windows 2000 e çgeçirin yeter. artık kullanabilirsiniz.

  4. 7.5 sürümü kullanırken gecen gun yenı versıyon ıstedı hayır dedım msn acamadım- evet dedım yukledı acılmadı- acıldı hata raporu ıstedı hayır dedım kımseyı ekleyemedım eklenenlerı kabul edemedım. bu nasıl ıs – neden sorunsuzca kullandıgımız 7.5 ı kullanamıyorum. yenı versıyon falan ıstemıyorum

  5. ya bune ya birseye benzemiyor cam ayari yok birseyi yok cam acilmiyor doru düzgün eski model mns geri istiyorum kardeism bikdim bundan ya

  6. ne yaptımsa olmadı ya ben eski msnemi istiyorum daha daha fazla bilgi verin bu ne be

  7. Geri izleme: Msn Sorunu - SDN
  8. SLM ARKADAŞLAR BİLGİSAYAR YENI SURUMU INDIRMIYO SAYFALAR ULASILAMIYOR UYARISI GELIYO ALLAH RIZASI İÇİN YARDIMCI OLUN YAW:::::

  9. slm arkadaşlar ben msn açamıyorum ne yapmam lazım her zaman açılan msn şimdi açılmaz oldu . bilgisayar yeni versiyonu yüklememi söylüyor nasıl yükleyeceğim ve ne yapmam gerekiyor biraz bilgi verirseniz tşk ederim.

  10. arkadaslar wlm yı yuklerken bu surume zaten sahıpsınız hatasını werıyor. netten arastırdım denılenlerı fln yaptım ama gene aynı hatayı werdı zapmessengerı yaptım unistallı yaptım program ekle/kaldırdan kaldırdım genede aynı hatayı werdı .LUTFEN ARKADASLAR ELINIZI VICDANIZA KOYUN VE YARDIM EDIN

  11. ALLAH RAZI OLSUN BU MSNDEN 2009 ÇEKTİM ÇİLE YETERSE YETER İMANIMA YETTİ SAĞOLL KIRDEŞ