Rapidshare Download Manager Program Listesi

Sörf yaparken Rapidshare.com ve Rapidshare.de sitelerinden dosya paylaşmak yada paylaşılan dosyaları indirmek en çok yaptığımız işlerden biri haline geldi. Gerçi bana göre eski popülerliğini yitirdi ama yine de bir çok insan için vazgeçilmez.

Rapid iyi hoş ama eğer paralı bir kullanıcı değilseniz dosya indirmek için bin dereden su getirmeniz gerekiyor. Her indirme için sıra beklemek, sonra başlatmak falan çok zahmetli.

Rapidshare Download Yöneticisi programları bizi bu bekleme, başlatma derdinden bir nebze olsun kurtarıyor. Bununla ilgili bir kaç programa webde sörf yaparken rastlamış olabilirsiniz, ancak ben toplu bir liste yapmak istedim.

İşte pdfdergi.com okurları için hazırladığım Rapidshare Download Manager Program Listesi

RapGet, RapidShare Download Manager araçlarının içinde sanırım en bilindik olanı.

RapidHarvest,  File Load, File Save özelliği ile alınan adresler anında indirilmeye başlanıyor.

RapidMe, iyi güzel hoş ama çok fazla reklam kokan hareketleri var.

Free Download Manager, indirme işlemlerim için kullandığım yazılım. Free Dwonload Manager’ ın Rapidshare ile nasıl kullanıldığı anlatan bir de makalesi var.

EasyDownloader, rapidshare için kullanabileceğiniz başka bir download yöneticisi programı

Rapidshare Auto Downloader, sizin için başka bir alternatif

Yorum yapın

Rapidshare Download Manager Program Listesi” üzerine 5 yorum

  1. aman beylerr jdownloader trojan.flush.m adlı bi virüs yolluo kablosuz baglantıyı maffedio
    inanmayan synmatec offical siteden okusun yeni bi baş belasına …

  2. benim tavsiyem ….

    “jdownloader…” java tabanlı olup, linkleri otomatik yakalama özelliği,parçaların mevcut olup olmadığını bildirmesi , bekleme sürelerini yürütmesi, linkleri paketleme özelliği,rar şifreyi indirmeden önce girme ve download sonu otomatik rar açma özellikleri ile çok kullanışlı….

  3. Bir tanede ben önermek isterim us downloader kurulum gerektirmiyor. Rapid linklerini veriyorsunuz o beklenmesi gereken dakkaları bekleyip indirme işlemini sıra ile yapıyor. Hatta Pardus (linux) üzerinde wine ile sorunsuz olarak kullandığımı belirtmek isterim.