Turkcell Neredeyim Servisi

Turkcell Neredeyim Servisi yeni bir yere gittiğinizde nerede olduğunuzu tam olarak bilemediğinizde ya da size ulaşmalarını istediğinizde ve yerinizi tarif edemediğinizde, kaybolduğunuzda imdadınıza yetişiyor.

turkcell neredeyim servisi
turkcell neredeyim servisi

Turkcell Neredeyim? hizmetini kullanarak kısa mesaj olarak size o anda bulunduğunuz yeri coğrafi ve adres olarak öğrenebilirsiniz.

Servisi 7777‘ye NEREDEYIM yazıp göndererek kullanabilirsiniz. Kısa mesaj olarak size o anda bulunduğunuz yeri coğrafi ve adres olarak öğrenebilirsiniz.Servis kullanım ücreti 2 SMS/4 kontör. Kontörünüz olmasa bile mesaj içeriği gönderiliyor.

Mesaj attığınızda;

* Adres bilgisi,
* En yakın noktalar ve telefonları,
* Coğrafi standartlara uygun olarak konum bilgisi,
* Polis ve Sağlık acil durum telefonları mesaj olarak iletiliyor.

Örnek Mesaj;

BULUNDUGUNUZ BOLGE

Istanbul, Beyoglu, Asmali mescit, Guven Sk

SIZE EN YAKIN NOKTALAR

Kasımpasa karakolu 502m (02121234567), Beyoglu dispansereri 45m (02121234567), Sisli Etfal 2km (02121234567)

COGRAFİ KONUMUNUZ

30derece 43dk 22sn Kuzey , 41derece 23dk 34sn Dogu )

Polis Imdat 155, Alo Jandarma 156, Hızır Acil 112, İtfaiye 110

Turkcell Notu: Abonenin konumuna dair sağlanan içerikler bilgilendirme amaçlıdır. Abonenin konumunun hava ve yer koşullarına göre değişiklik gösterdiği, konum bilgisi iletilen kurumların telefonunun kapalı olması, değişmesi yada açılmamasından dolayı Turkcell yükümlülük kabul etmemektedir.

Turkcell neredeyim servisi bence hoş olmuş siz ne dersiniz?

Yorum yapın

Turkcell Neredeyim Servisi” üzerine 17 yorum

  1. benn bu nerdeyimm anlamadım tek anlamadığım nokta başkası biizm konumumuzu öğrenebiliyormuyuzzz başkasının konumunu nasıl öğrenebilirizzz

  2. bu ulkede kim nereye kac gram etmiş isdedikleri buluyorlar yeterki isdesinler

  3. muhsin başkanın yeri isteselerdi kolaylıkla bulabilirlerdi acil servislerde cep telefonundan yer belirme cihazları mutlaka vardır yoksa yerini bilmeyen bir vatandaş nasıl yardım istesin bu bir komplodur 25 dk telefonla konuştular hiç birşey bulamadılar adam ölsün die onca askeride feda ettiler ulan 25 dk telefon konuşmasıyla uzaydaki adamın bile yeri tespit edilir

  4. Hepsi çalıştı.
    2222 arkadaşta çalışmamış ama bana 3 tane harita resmi gönderdi, mms olarak.
    7777 ise text olarak yukarıdaki örneği gönderdi

  5. mesajda verilen coğrafi koordinatlar ile bulunduğunuz yerin gerçek koordinatları arasında ciddi fark var. ben denedim bulunduğum yere 7km ötede bi yer gösterdi. koordinatların doğruluğunu Google Earth ile kolayca kontrol edebilirsiniz. güzel bi uygulama, arama çalışmlarında en azında çemberi daraltmak mümkün olur.

  6. madem böyle bir sistem var bbp helikopter kazasında 112 acil servisteki telefonda konuşan görevli bunu bilmiyormu boşuna onca insan vefat etti geçen bende denedim cevap gelmedi başka numaradan şimdi kendi tlf çektim geldi boşuna konuşmayın iş işten geçti işiniz gücünüz üşkağıtcılık birde hizmetten bahsediyorsunuz olmaz olsun böyle hizmet daha 48 saatlik kullanımı göremiyorsunuz vatandaşa yükleyeceksinizya çünkü öyle işinize böyle geliyo

  7. 7777 GERÇEKTEN DE İŞE YARAMIYOR DENEDİM UZUNCA BİR BEKLEYİŞ VE SONUÇ YOK BİRDE BANA ULAŞAN MAİLLERDEN 2222 e NEREDEYİM GÖNDERDİM ANINDA SERVİS CEVABI ULAŞTI ÜSTELİKTE ÜCRETSİZ

  8. çok güzel bir hizmet. Ama Muhsin Yazıcıoğlunun düşen helikopterindeki iha muhabirine niçin bu kolay yer bulma yöntemi 112 deki görevli tarafından söylenmedi. 25 dakika telefonda konuşuyorda bu kolay yöntem niçin söylenmiyor.
    o zaman şu akla geliyor. acil yardım servislerinde çalışanlar yeterince eğitilmiyor, yeni teknolojik bilgilerden yoksun çalışıyorlar. bu eleştirimizi dikkate alınıp ilgili personeller bu gibi konularda eğitilirse daha iyi olmaz mı?

  9. bu ne ya ardesim suana kadar olmus olabılırdım 3 kere denedım 20 dakıkadır cevap gelmedı bu servıs ıse yaramaz ben sıze soyleyeyım hayret bı sey yaaaa….

  10. bu hizmeti iptal etmek için ne yapacağız kontör bırakmadı bi deneyelim dedik yardım edin bi =)

  11. ama bak muhsin yazıcıoğlunun helikopterini 47 saat sonra köylüler bulabildi…

  12. Ç0k güzel bir hizmet,bu teknolojik imkanlar dan faydalanarak denedim,adres ve bulunduğumuz ortam,çok açık bir şekilde tarif edilmişti.Acaba helikopter kazasında niçin denenmedi.

  13. güzel bir hizmet zaten bu kadar teknolojik imkan varken kaybolmak imkansız gibi.