Zemana AntiLogger denemeniz için tam 1 yıl bedava

AntiLogger Nedir? Zararlı yazılımların saldırı metodlarına karşı geliştirilmiş güçlü anti-eylem metodları içeren yenilikçi güvenlik modülleri ile “Bilgi Güvenliği“nizi imza veritabanına ihtiyaç duymadan sezgisel olarak koruma altına alır. Antilogger, bilinen tüm yöntemler ile çalışan bilgi hırsızlığı amaçlı zararlıları engellemektedir. Kullandığı sezgisel koruma metodu ile henüz ortaya çıkmamış ve bilinmeyen yeni saldırı yöntemlerine karşı da “Bilgi Güvenliği”nizi sıfır zamanlı olarak koruyabilmektedir.

AntiLogger, yaygın olarak kullanılan ve dünyaca tanınmış çeşitli güvenlik yazılımlarının bile yakalayamadığı bilinmeyen zararlılara karşı size yepyeni ve çok güçlü bir koruma sağlar.

Zemana AntiLogger Neleri içerir?
Anti-SSL Logger
Anti-WebCam Logger
Anti-Key Logger
Anti-Screen Logger
Anti-ClipBoard Logger
System Savunma

zemana-antilogger

Zemana AntiLogger Özellikler:
* SSL Logger’lara karşı koruma sağlayan üstün Anti-SSL Logger Modülü
* WebCam Logger’lara karşı koruma sağlayan üstün Anti-WebCam Logger Modülü
* Key Logger’lara karşı koruma sağlayan üstün Anti-Key Logger Modülü
* Screen Logger’lara karşı koruma sağlayan üstün Anti-Screen Logger Modülü
* Clipboard Logger’lara karşı koruma sağlayan üstün Anti-ClipBoard Logger Modülü
* İşletim Sisteminizi koruyan üstün Sistem Savunma Modülü
* AntiLogger 15 Günlük ücretsiz kullanım hakkı (Sınırsız deneme kullanımı)
* AntiLogger 15 Gün ücretsiz güncellemelerden faydalanma

Minimum Gereksinim

* Windows XP / Windows Vista
* Minimum 50 MB Hard Disk Boş alanı
* Minimum 128 MB Ram
* Minimum IntelPentium 300 MHz İşlemci

Zemana AntiLogger Beta sürümünü önce siz deneyin

Zemana Geliştirme Ekibi, bilgi güvenliğinizi değişen ve gelişen saldırılara karşı daha etkin koruyabilek amacıyla Zemana AntiLogger’ın geliştirilmesine devam etmekte. Bu geliştirmeler esnasında ortaya çıkan kararlı versiyon öncesi AntiLogger Beta Sürümleri’ni test amaçlı kullanımınıza sunmakta. Zemana AntiLogger Beta sürümleri test amaçlı ve kararlı sürüm olmadığı için kullanım esnasında ortaya çıkabilecek çeşitli sorunlar, AntiLogger Beta kullanıcıları tarafından Zemana test merkezimize internet üzerinden raporlanması sonucu sözkonusu hatalar giderilecektir.

AntiLogger Beta’yı test ederek gelişimine katkıda bulunabilirsiniz

AntiLogger Beta Sürümü ücretsiz olarak indirilip tüm fonksiyonlarıyla kullanılabilir. Beta Sürüm Testleri, geliştirme ekibi kararlı sürümden önce oluşabilecek bazı hataların ve çeşitli kullanım problemlerinin çözümlenmesine önemli katkılar sağlamakta.

Zemana Test Ekibi tarafından yapılan testler Alfa Test ve Beta Test olmak üzere iki aşamada ve belli periyotlarda gerçekleştiriliyor. Alfa testlerde kullanılan AntiLogger yazılımı Zemana Ekibi dışında hiçbir kullanıcıya sunulmuyor. Beta Testleri yazılım Zemana Ekibi dışında internet sitesi üzerinden kayıtlı test kullanıcılarının denemelerine sunuluyor. Beta Testlerinde son kullanıcılarda bulunması olası hataların giderilerek AntiLogger’ın daha etkin geliştirilmesi ve sizlerden gelecek geri beslemeler ile AntiLogger’ın sizler tarafından daha kullanılabilir olabilmesine büyük katkı sağlamakta.

antilogger-security-alert

Beta Testlerinde bulunarak, AntiLogger’ın önceki versiyonlarında olmayan en yeni özelliklerini herkesten önce deneme şansına sahip olur. AntiLogger’ın geliştirilme aşaması içerisinde sonraki sürümde bulunmasını istediğiniz çeşitli eklentileri direk olarak Zemana Geliştirme Ekibi’ne iletebilirsiniz.

Zemana Antilogger ı indirebilirsiniz ve Zemana Beta Test Programına kayıt olarak 1 yıllık ücretsiz lisanslı olarak kullanabilirsiniz.

Hardware keylogger ile ilgili şu yazıda ilginizi çekebilir

Yorum yapın

Zemana AntiLogger denemeniz için tam 1 yıl bedava” üzerine bir yorum

  1. Beta sürümü deneme aşamasında iken bir bilgisayara zarar verirse.Zemana Geliştirme Ekibi bu bilgisayarın zararını karşılayacak mı acaba.