Altın Örümcek Halk Oylaması SMS ile 10-31 Mart 2009 tarihleri arasında

Altın Örümcek. İlk defa bu sene her kategoride jürinin seçtiği en iyi web sitelerinin yanında sadece halkın oyları ile belirlenmiş birinciler de açıklanacak.

Jüri değerlendirmelerinden bağımsız olarak halk da birincilerini belirleyebilecek ve oylama sürecinde çok daha etkin bir rol alabilecek.

Halk ve jüri tarafından başarılı bulunan siteler Haziran ayında yapılması planlanan ödül gecesinde ödüllerinin sahibi olacaklar.

Değerlendirme sürecini oluşturan 3 aşamadan en sonuncusu olan halk oylaması SMS üzerinden 10-31 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Oylamaya katılan internet gezginleri oyları ile beğendikleri siteleri desteklerken, çeşitli sürpriz hediyeler de kazanabilecekler.

Şu işe de sms i katmasalar olmayacak sanki. Ne şimdi bu? Ticari bir kazanç kapısı mı yoksa gerçek bir halk oylaması mı? Pesss

Yorum yapın

Altın Örümcek Halk Oylaması SMS ile 10-31 Mart 2009 tarihleri arasında” üzerine 5 yorum

  1. takasmerkezi.com ile bu sene ilk defa katıldık. Halk oylamasının sms’e geçmesinin amacı tahminimce mükerrer oy kullanımının önüne geçmek. SMS gönderdikten sonra gelen onay smsinin de bedeli oy verenlerden alındığı için de 2 sms olarak ücretlendirildiğini sanıyorum. Tek sms ile de halledilebilirdi web üstünden oy verme ve webde verilen cep telefonu numarasına giden bir konfirmasyon kodunun da bu oy için talep edilmesi yöntemi ile.

    Katılan ve finale kalan herkese şimdiden bol şans diliyorum.

  2. Bu sene ilk kez katılmıştım. Zamanla görücez bakalım uygulamalarını. Bu arada haberi nereden aldınız, sitelerinde bulunmuyor?