yolistiyoruz.com – Internet üzerinden yapılan anlamlı bir çağrı

Sesini istedikleri yerlere duyuramayan duyurmakta güçlük çeken yada daha etkili bir duyuru yapmak isteyenler için internet ve e-posta bulunmaz bir nimettir. Kimi rüyasında gördüğü bir kıza aşık olur, internette arar onu kimi iyi bir tiyatro oyunucusu olduğunu düşünür sahte videolar çekip sesini duyurmaya çalışır.

Aşağıda size bahsedeceğim sitede ise siteyi yapan arkadaş/arkadaşların amacı sadece evlerine rahatça gidebilmek. Çünkü köylerine giden yol o kadar kötü ki, eve gidebilmek gerçekten zor. pdfdergi.com olarak biz de seslerine destek olmak istedik.

İşte yolistiyoruz.com sitesinden gelen çağrı:

Artık buna ne derseniz deyin…Biz e-imdat! diyoruz…Artık sabrın bittiği noktadayız, Çok şey istemiyoruz devletimizden; SADECE HAKKIMIZ OLAN ADAM GİBİ BİR YOL!…Çok değil demi…Videoları izleyip, reimlere baktığınızda; hele bi de yolunuz uğrarsa (özellikle yağışlardan sonra..)bize hak vereceksiniz….

Çorum-Bayat’ın Devletine bağlı,çalışkan,fedakar dağ köylerinin yolları içler acısı…

Artık başka çaremiz kalmadığı için E-İMDAT! diyoruz,Sanırız e-devletin olduğu bir ülkenin hiç bir yöneticisi E-İMDAT! ı görmezden gelemez!……E-İMDAT! E-İMDAT! YOL İSTİYORUZ! YOL İSTİYORUZ!

ve burada bir video var:

yolistiyoruz.com sitesine göz atın. Aslında böyle yollar çok var ülkemizde. Sadece burası değil, bir çok yolun düzelmesi lazım. Öncelik sırasını biz bilemeyiz, ancak bu yolların daha modern yollara dönüştürülmesi de şart, öyle değil mi?

Yorum yapın

yolistiyoruz.com – Internet üzerinden yapılan anlamlı bir çağrı” üzerine 3 yorum

  1. bu yolların çilesi bitmez bu dağlara makam arabası uğramaz uğrarsa fakir fukara arabası uğrar