i.Scribe-Taşınabilir, küçük boyutlu ve bedava mail programı

Eğer sizde benim gibi birden fazla bilgisayarda çalışmak zorunda kalıyorsanız taşınabilir programlarla aranız iyi olmalı. Usb belleğinize koyduğunuz taşınabilir programlarla hangi bilgisayarda çalıştığınızın çok fazla önemi olmuyor.

Tabi bu yüksek donanım gerektiren oyunlar ve uygulamalar için her zaman geçerli değil. Konumuza dönecek olursak web tabanlı bir e-mail den çok mail client ı kullanmayı tercih edenlerdenseniz ve farklı farklı bilgisayarlarda çalışmak zorundaysanız mail programı sıkıntısı çekersiniz. Çünkü birine gelen mailler diğerine gelmez yada bir kaç ayarla bunu şbilirsiniz ancak her zaman verimli olmaz.

Son derece az yer kaplayan, kolay kullanımlı bir e-posta uygulaması olan i.Scribe programını USB belleğinize atarak e-postalarınızı ve adres defterinizin her zaman yanınızda olmasını sağlayabilir, dilediğiniz bilgisayarda hiçbir ayar yapmanıza gerek kalmadan yeni postalarınızı alabilirsiniz. Ücretsiz indirin!

Ücretsiz bir program olan i.Scribe, Outlook Express kullanıcılarının alıştığı tarzda pencerelere bölünmüş bir görünüm sunuyor. İstediğiniz sayıda e-posta hesabını kontrol edebilen i.Scribe belirli aralıklarla kontrol işlemini gerçekleştirebiliyor.

iscribe Taşınabilir Mail Programı
iscribe Taşınabilir Mail Programı

Windows, Mac Os ve linux altında da çalışabilen i.Scribe programı alternatif bir e-posta programınız olabilir…

Yorum yapın

i.Scribe-Taşınabilir, küçük boyutlu ve bedava mail programı” üzerine 2 yorum

  1. Dostum. Gerçekten güzel ve kullanışlı bir program. Aam ben bir türlü birden fazla mail hesabı girmeyi başaramadım. Yoksa bu özellik yok mu? 🙁