Kablosuz (Wireless) Ağ Şifresi Nasıl Öğrenilir? WirelessKeyView

Amacımız kesinlikle komşunun kablosuz (wireless) ağ şifresini öğrenip kırıp evde kullanmak değil tabiki. Kablosuz (Wireless) Ağ Şifresisini kırmak bir yana dursun ne zaman buna ihtiyacımız olabilir onu bir düşünelim.

Benim onlarca farklı şifrem var ve bunları aklımda tutmak gerçekten zor. Bir yere yazsam bu seferde o yazdığım yeri çok iyi korumam gerekiyor. Neyse, notebook kullanıyoruz ve bir süre sonra formatlamamız gerekiyor. Kablosuz (wireless) ağ şifresini aylar önce girmiştik (yada başka biri bizim yerimize girmişti). Peki formatladıktan sonra wireless kablosuz ağ şifresini hatırlayamazsak internete nasıl bağlanacağız? İşte burada şimdi size anlatacağım program devreye giriyor. İndirin ve güzel güzel kullanın:

WirelessKeyView tüm kablosuz ağ anahtarlarının (WEP / WPA) şifrelerini kurtarmaya yarayan minik bir program. Windows XP yada Windows Vista kullanıyor olabilirsiniz, sorun değil, her ikisinde de sorunsuz çalışır.

Kablosuz ağ şifresi görüntüleyici wireless key view
Kablosuz ağ şifresi görüntüleyici wireless key view

Programı zipli dosyadan çıkarıyoruz ve çalıştırıyoruz.

Ta taaa. Kayıtlı tüm şifreler karşınızda. Download WirelessKeyView (Kablosuz Anahtarını Göster İndir)

Yorum yapın

Kablosuz (Wireless) Ağ Şifresi Nasıl Öğrenilir? WirelessKeyView” üzerine 179 yorum

  1. ben wireless şifresi kurmak istiyorum
    ve programı indirdim ama hiç bir şifre gözükmedi

  2. Arkadaşlar bu prıgram winsow 7 de calısıyormu yada sadece belirli kurukumlardmı calısıyor yrdımcı olurmusunuz

  3. MERHABA Nokia 5800 aldım.Evde adsl var.Telefondan internete girmeye çalışıyorum.WLAN için önceden paylaşılmış WEP anahtarı için bir şifre istiyo BU ŞİFREYİ NASIL ÖĞRENEBİLİRİM

  4. arkadaşlar vpa karışık cıkıyor asıl yazdıgım 10 haneli şifre cıkmıyor nasıl yapıcaz saygılar

  5. bana wireless şifresi kıran prg. lazım arkadaslar. help plase 😀

  6. Siz Komsunuzun 11 haneli sifresi dediğiniz 180li nosu yani onu bitek internet alırken bi kagıtta veriorlar 11 haneli nolu sifrey bulamazsınız

  7. Ya günlük kotalarıma bakıyorum kendi kendine ben bilgisayarımı açmadığım halde artıp gidiyor. Tahmin ediyorum komşularımdan edepsiz ahlaksız olanı şifremi kırıp internetimi kullanıyor. Sorum şu ki internetimin korsan kullanıldığını nasıl anlarım.

  8. sercanın yoruma katılıyorum, burada eksik bişeyler var program çalışmıyor. mesela debug gibi

  9. arkadaşlar bu sadece sizin bilgisayarınızda kayıtlı olan daha onceden şifresini girerek bağlanmış olduğunuz wireless ların şifrelerini (Hexadecimal) 16 lık veri tabanında verir. Bu yüzden formattan önceki şifreniz yada komşunuzun şifresini kırmak için boşuna indirmeyin yada kırmaya uğraşmayın .P Kolay gelsin…

  10. bu önerdiginiz kablosuz agların şifresini ögrenme yada kırma progamını kurdum arkadaşlar fakat ne yaptım ise hiç bi şekilden resimelrde görünen gbi ne şifre buldu nede bib yanıt verdi ugraşıyom cozedimmyardımı olan okursa sevinirim

  11. merhaba gençler. ben programı indirdim yalnız kaydettiğim tüm wirelessları bulmuyor sanırım. format attığımda giden şifreyi bulamıyorum önceden kullandığım wirelessa dair. bu programın amacını ben mi tam anlamadım bilemedim.

  12. bizim bir komşu var wrieleesi ne girmek istiyorum şifrresi 11 haneliymiş konuşarak öğrendim ve ilk başı 18 ile başlıyormuş. ben bunun şifresini nasıl bulabilirim? yada bu programı yükledikten sonra ne yapmam gerek bana lütfen yardımcı olurmusunuz?

  13. wireless şifresi var evimizin yakınlarında şifreli.ona nasıl baglanabilirim yardımcı olabilir misiniz???

  14. Vayy oley be çok teşekkür ederim harika oldu gerçekten kaç gündür ağ anahtarımı görmeye çalışıyordum. başka forumlarda da programlar önerilmişti ama cesaret edip uğraşmamıştım. verdiğiniz programı kurdum 20 saniye bile sürmeden anahtarları gördüm 😀
    çok güzel bir paylaşımdı. kendi adıma çok teşekkür ederim.

  15. vlademir Dostum ağ şifresi bilgisayarda değil modem de kayıtlıdır. Modem arayüzüne girip wirelles şifreni değiştirebilirsin.

  16. beyler bir sorum olacak ben masaüstü bilgisayarımı anakartı yandığı için değiştirdim ve kablosuz modemin anten vb aparatları eski kasada kaldı, kablosuz modeme şu anda ethernet ile bağlıyım cep telefonundan w-lan a girmek istiyorum ama ağ anahtarını istio, eski bilgisayar zaten yandı. Ağ anahtarımı da hatırlamıyorum sizce ağ anahtarını bulabilir miyim?? bulursam ne şekilde?? yardım ederseniz teşekkür ederim.