VDSL Nedir? VDSL Başvuru nasıl yapılır? TTNET VDSL2

Online Vdsl Başvurusu, TTNET vdsl, telekom vdsl, vdsl abonelik, turbo adsl, turbo vdsl, Işık Hızında internet, Fiber optik internet

VDSL Nedir? diye sorduğumuzda wikipedia bize şu cevabı veriyor: Very high data rate DSL, çok yüksek hızlar vaat eden gelişen bir teknolojidir. VDSL (Very High-bit-rate Digital Subscriber Line) ADSL e çok benzeyen bu DSL teknolojisi, Telefon ve ISDN servislerinin yanında geliş yönünde 55.2 Mbps, gidiş yönünde 19.2 kbps-2.3 Mbps arası hızlarda çoğul ortam trafiği geçirebilmektedir. VDSL, ADSL’de olduğu gibi frekans bölmeli çoğullama uygulamakta, transmisyon hızları aynı ise simetrik olarak da çalışabilmektedir.

VDSL‘in ADSL den en belirgin farkı iletim mesafesinin azlığındadır. 13 Mbps hız için 1.5 km, 55.2 Mbps için 300 m lik mesafelerden daha öteye erişememektedir. VDSL‘in temel bir kullanım alanı, FTTN (Fiber to The Neighborhood) uygulamalarında görülmektedir. Santraldan gelen fiber hattının sonlandığı bir optik ağ ünitesi (ONU) ile ev ya da işyerine bağlı olan tek bir bakır hat arasında uygulanan VDSL, binanın yakınlarına kadar gelen fiber hattını, evlere eski ya da yeni döşenen bakır hatlar üzerinden bağlamaktadır. Ya da bir gökdelenin bütün katlarına VDSL ile katlararası kısa mesafeli hatlarla ulaşılabilmektedir.

Ha çıktı ha çıkacak diye beklenilen TTNET VDSL2 TÜRKİYE’DE. ŞİMDİ TTNET’TE!

TTNET VDSL2 ile saniyede 32 megabite ulaşan hızla internetin keyfini çıkarabileceğiz.

İşte TTNET VDSL2’nin avantajları:

* İnanılmaz hızlarla İnternete bağlanın: TTNET VDSL2 ile evinizden, iş yerinizden internete seçtiğiniz pakete göre 32 Mbps’ye ulaşan hızlarla bağlanırsınız.

* İstediğiniz filmi bir kaç dakikada indirin: 700MB büyüklüğündeki bir filmi 4 Mbps hızla bilgisayarınıza indirmek yaklaşık 23 dakikanızı alırken, 32 Mbps hızındaki TTNET VDSL2 ile bu işlemi yaklaşık 4 dakikada tamamlarsınız.*

* Geleceğe hazırlanın: TTNET VDSL2 ile internet televizyonu gibi yeni nesil servislerden de yüksek performans ile faydalanırsınız.

* Pek çok servisi ücretsiz kullanın: TTNET VDSL2’ye abone olduğunuzda TTNET MÜZİK, TTNET AİLE KORUMA ŞİFRESİ, TTNET WiFi, TTNET OYUN, TTNET GÜVENLİK, TTNET WEBİM gibi servislerinden ücretsiz yararlanırsınız.

VDSL Başvuru nasıl yapılır? TTNET VDSL2 ile hemen tanışın!

TTNET VDSL2’ye şimdi abone olunlara, kablosuz VDSL2 modem hediye ediliyor. Üstelik bağlantı ücreti de alınmıyor ve tabi kurulum da ücretsiz! TTNET VDSL2 kampanyası ile ilgili bilgi almak için tıklayın.

TTNET VDSL2 Paketleri Ücretleri

16 Mbps sınırsız internet aylık 119 TL

32 Mbps sınırsız internet aylık 149 TL

Fiyatlara %18 KDV ve %15 Özel İletişim Vergisi (ÖİV) dahil. Statik IP talep ederseniz aylık ücreti 3 TL, nakil ücreti ise 29 TL.

Bu fiyatlar çok yüksek, ama öncelikle adsl fiyatlarını düşürmeleri lazım. sınırsız internet 10 lira olsun. Siz ne dersiniz?

Yorum yapın

VDSL Nedir? VDSL Başvuru nasıl yapılır? TTNET VDSL2” üzerine 6 yorum

  1. vdsl 2 119TL odeyene kadar, 32MBPS ıcın aylık 149TL öderim ve daha hızlı filmleri indirebılırım ttnetten

  2. ttnet VDSL2’ye abone oldum,bırcok kampanyalarından yararlanabılıyorum. Örnegın;ttnet muzık, ttnet oyun, ttnet wifi ttnet guvenlık ve bırcok daha tarıfelerden ucretsız yararlanabılıyorum.

  3. biz apartmanca vdslye gececez cok daha ucuza gelıomus..ttnetın vdslyı cıkardıgı cok ıı oldu…cok kullanıslı

  4. ttnetın VDSL2 paketınden yararlanıyorum 32 hız sayesınde ıstedıgım fılmlerı hızlı bısekılde ındırebılıyorum.

  5. ttnetın 32 mbps yararlanıyorum cok mutluyum da ustelık 4 mbps baglantı hızı ıle 700 mgbyt buyuklugunde kı bır filmin ındırme suresı 23 dk bulurken,32 mbps Vdsl 2 baglantısı ıle bu yaklasık 4 dk. suruyo super daha ne olsun

  6. ttnetın VDSL2 paketınden yararlanıyorum 32 hız sayesınde ıstedıgım fılmlerı hızlı bısekılde ındırebılıyorum.