Etki Alanları İçin AdSense Reklamları park edilmiş alanlarınızda gösterin

Alanlar için AdSense’in önceden yalnızca Kuzey Amerika’da bulunan ve hesapları İngilizce olan yayıncılar tarafından kullanılabiliyordu. Şimdi ise ingilizce olmayan diğer dillerde de kullanılabiliyor.

Alanlar için AdSense nedir? Alanlar için AdSense, kullanılmayan alanları olan yayıncılara, alanlarında içerik sunarak, kullanıcıların alakalı bilgiye erişmelerine yardımcı olmalarına olanak sağlar.

Kullanıcılar sıklıkla adres çubuklarına alan adı yazarak veya eski bağlantıları izleyerek içeriksiz sitelere girerler. “Yapım aşamasında” sayfası veya 404 hatası yerine, Alanlar için AdSense bağlantılar, arama sonuçları, reklamlar ve başka içerik sağlar. Bunu gerçekleştirmek için, alan adını hedefleyen semantik teknolojisini kullanıyoruz. Kullanıcılar sitenizdeki reklamlarla etkileşime girdiğinde kazanç elde edersiniz.

İçeriği olan bir siteniz varsa (örneğin makale, inceleme yazısı, forum, blog yazısı vb. metinler), sitenizin İçerik için AdSense‘le kullanılması gerekir. Bu sitede içeriksiz bir sayfa varsa, Alanlar için AdSense kullanıcılarınıza yardımcı olabilir.

Yorum yapın

Etki Alanları İçin AdSense Reklamları park edilmiş alanlarınızda gösterin” üzerine 2 yorum

  1. Birde bu işlemlerin nasıl yapıldığını resimli olarak anlatırsan çok makbule geçecek. Tüm ayarları yapmama rağmen bembeyaz boş bir sayfa çıkıyor. 2 gündür aynı şekilde.