Ağ üzerindeki dosyaları tarama programı Ücretsiz

Bilgisayarınız eğer bir ağa bağlı ise internetten müzik video film mp3 vb. indirmek için tırmalamadan önce LAN Search Pro ile bağlı bulunduğunuz ağı taramanızı tavsiye ederim.

Lan Search pro sanırım ağ üzerindeki dosyaları taramak için kullanabileceğiniz en hızlı araç. Programla belirli bir isme sahip dosyaları arayabileceğiniz gibi belirli bir uzantıya sahip dosyaları da (*. MP3 gibi) arayabilirsiniz. Üstelik Lan Search PRO ile ağdaki sınırlı erişim kaynaklarında, IP alt ağlarında , LAN FTP sunucularında ve tüm gizli ağ kaynaklarında arama yapabilirsiniz. Program içindekii hesap ve şifre yöneticisi ile yerel ağ girişlerinide kaydedebiliyor.

Dosya arama özellikleri haricinde, LAN Search Pro sizlere bulduğunuz bu dosyalar üzerinde işlem yapmanızada olanak sağlıyor, kopyalama, taşıma, yeniden adlandırma gibi temel işlemlerin hepsini yapabiliyorsunuz. Ek olarak sonuçları sıralama, filtreleme, çıkarma, sonuçlar üzerinde tekrar arama yapma, sistem ikonu olarak küçültebilme ve daha birçok özellik daha barından bu yazılım tam istediğiniz program.

lan-search-pro

LAN Search Pro Temel Özellikler:

Arama filtreleri, belirtilen kriterlere göre arama
· Gizli kaynaklar, IP subnetworks, LAN FTP sunucularında arama
· Sınırlı erişimi olan kaynakları arama
· Arama yaparken istediğiniz sunucudan arama yapabilirsiniz, istemediklerinizi devre dışı bırakabilirsiniz.
· Özel ağ klasörlerini arayabilirsiniz.
· Arama sonuçlarında bir çok değere göre sıralarama yapabilirsiniz.
· Hızlı çoklu arama motoru

Daha önceden 39$ a satılan LAN Search Pro şimdi tamamen ücretsiz! Üstelik taşınabilir sürümü ile flash bellekte de kullanabilirsiniz.

Yorum yapın

Ağ üzerindeki dosyaları tarama programı Ücretsiz” üzerine bir yorum