Windows 7 build 7022 download indir

Aralık 2008 de torrent sitelerine düşen Windows 7 Beta 1 den sonra şimdi de torrent sitelerinde Windows 7 (build 7022) yi bulmak mümkün.

Download:
Windows 7 build 7022 indir download (torrent)
Windows 7 build 7022 indir download (torrent)

Güncelleme: linkler silinmiş, zaten Windows 7 RC sürüm yayınlandı

windows7_build_7022_indir_download
windows7_build_7022_indir_download

Yorum yapın

Windows 7 build 7022 download indir” üzerine 33 yorum

  1. mrb arkadaşlar windows 7 nasıl türkcesini sitelerde gezdim bulamadım kulan arkadaşlar war paylaşırsa sewinirim tşk ettim.

  2. mrb arkadaşlar ben windows 7 türcesini indirmek istiyorum siteleri gezdim ama bulamadım kulanan arkadaşlar performansı nasıl sonradan xp muhtac olmayalım

  3. arkadaşlar benim pc casper vista 1cb ekran kartı 320 cb hard disk ve 2cb rem var ben windows 7 indirsem nasıl olur acba yardım ederseniz mutlu olurum

  4. arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar valla windows 7 hakkında bazı arkadaşlar yanlış yorumları var hem xp hemde vistadn daha iyi deniz arkadaşımız bira açıklamış ama bakın bende neler var ve ben nasıl menunnum 2.4 işlemci 256 ekran ve 512 ram var ve ben buna ramen potansiyelden çok memnunum ve her program çatır çatır çalışıyor kurun ve deneyin hemide ultimate kullanıyorum saygılar…..

  5. Arkadaslar.sizlerin yazilarinizi bakiyorum da arkadaslar söyle yazayim isterseniz.windows 7 tek kelimeyle mükemmel bir yazilim.

  6. Ve şunu da yazmayı nutumayayım.Emre arkadaşımız yazmış ki bazı programlara uyumlu değil arkadaşım benim makine P4 2 GB Ram ve 80 Gb Harddisk Be 512 Ekram kartı var.Ben sana şunu yazayım.Nasıl işlemiyor bu bir.Sen denedin mi bu kanaata vardı bu iki.
    Ben bu elimdeki olanağa göre mükemmel diyebiliyorsam ve bütün programları çalışıtırabiliyorsam o zaman sende var bir problemlik.
    Yapamadıysan yaz bana ben sana büyük bir zevkle yardımcı olaiblirim

  7. Arkadaşlar ben Windows 7 kurdum valla XP hiç aramayacaksınız vista gibi bir faciadan kurtarıyor sizi.Mükemmel bir yazılım geliyor beyler bayanlar bence hemen deneyin.Ben türkçe sürümünü buldum ve artık yok artık dedirtecek kadar mükemmel ya herşeyden önemlisi seni performansdan düşürmüyor.Vista ram ve CPU faciası vardı birşey artırana kadar anamız ağlardı fakat bu böyle değil XP çok iyi bilip tanıyanlari için kullanın ve diyeceksinizki gerçekten de çok kulanışlı ve çok iyi diyeceksiniz.Beyler istemezdim XP den ayrılmayı ama vistadan öncesi windows 7 den sonrası bir kavram başladı.İşte Windows 7

  8. yaw şunu torrentle vermeyin lüfen ben bunu nasıl torenntle indiririm biliyorum flashgetle ama flashget çok yavaş