Avea Her yöne sınırsız tarifesi 55 TL

Avea’dan Türkiye’deki her yeri sınırsız aratan ilk ve tek faturalı tarife! Ayda sadece 55 TL’ye evi, işi, diğer operatörleri sınırsız arayın, doya doya konuşmanın keyfini çıkarın!

Abonelik:
Online işlemlere giriş yaparak ya da “heryonesinirsiz” yazıp 6363’e SMS ile göndererek “HerYöne Sınırsız” tarifesine geçebilirsiniz. Diğer avantajlı Avea tarifelerinden “HerYöne Sınırsız” tarifesine geçilmesinin ücreti bir defaya mahsus KDV ve ÖİV dahil 66,65 TL’dir.

avea her yone sinirsiz 55 tl
avea her yone sinirsiz 55 tl

Detaylar:
* Yurtiçi aramalar için geçerlidir.
* Aylık toplam hatbaşı 10.000 dk üzerindeki kullanımların, sunulan hizmetin haberleşme ihtiyacının karşılanması dışında amaçlar için kullanılmış olabileceği kabul edilebilir ve KDV ve ÖİV dahil 48,47 Kr/dk üzerinden faturalandırılır. Avea tarife kapsamında sınırsız kullanımların kötüye kullanıldığından şüphelendiği durumda müdahale hakkını saklı tutar.
* Tarife kapsamındaki hatlar FCT Cihazları ile kullanılamaz. Aksi durumun tespiti halinde abone hat başına 300 TL ücret ödemeyi ve AVEA’nın hattı HerYöne500 tarifesine taşıyabileceğini kabul eder.
* Mevcut aboneler “heryonesinirsiz” yazıp 6363’e SMS ile göndererek ve online işlemler menüsünden “HerYöne Sınırsız” tarifesine geçebilirler.
* Diğer avantajlı Avea tarifelerinden “HerYöneSınırsız” tarifesine geçilmesinin ücreti bir defaya mahsus KDV ve ÖİV dahil 66,65 TL’dir.

Ücretlendirme:
Aylık ücret 55 TL
Şebekeiçi Sınırsız – Ücretsiz
Sabit hatlar Sınırsız – Ücretsiz
Diğer Operatör Sınırsız – Ücretsiz
SMS 21 Kr / SMS

Fiyatlara %18 KDV dahil, %25 Özel İletişim Vergisi hariçtir.

Yorum yapın

Avea Her yöne sınırsız tarifesi 55 TL” üzerine 253 yorum

  1. Avae da faturasını 55 Tl odeyen kısı tarifeye ek telefonları kaça alır

    en iyi telefon olsun mesela

  2. avae dan faturasını 55 Tl yakın bı cıvarda odeyen kişi tarifeye ek akıllı telefonu Kaç Tl ye alır

  3. ben uzun yıllardır avea kullanıcısıyım diğer hatlarıda kullandım hiç memnun kalmadım.avea faturalıda kullandım ama bazı sebeblerden dolayı kapptım eger gercekten 55 liraysa gecmeyı dusunuyorum kullan varsa yardmcı olsun lutfen…