Sabit Diskinizi Kontrol Altına Alın

Partition Manager sabit disklerinizi optomize ederek sabit disklerinizin dengeli çalışmasını sağlar. Sabit disklerinizi kısa sürede Partition Manager ile optomize ederek aynı zaman da hızlı çalışmasını da sağlayabilirsiniz. Programın bilgisayara hiç bir zararı yoktur sabit diskleri optomize ederken sabit disklerdeki dosyalara hiç zarar vermeden çalışır.

Özgün UFSD teknolojisi ile, sabit diskinizde herhangi bir bölümü gözden geçirebilmektedir. Hacim gezgini aracı, herhangi bir dosya değişmesini, kopya dosyaları ve klasörleri, gizli ve adsız bölmeleri inceleyebilmektedir. Yazılım, yeni-yeniden şekillendirme teknolojiyle, NTFS işletim sisteminde [rebooting] Windows olmadan bölme yapmak imkanı sağlamaktadır. Özgün akıllı bölme teknolojisi ile, hemen hemen tüm hard diski bölmek için, verinin tek bir baytını bile kaybetmeden operasyonlarla bölmektedir. Yenilikçi BTE teknolojisi ile, görünüm modunu değiştirmeden sabit disklere biçim vermektedir. Yazılım, sistem bölmesiyle operasyon yapmak için disket veya cd’den bilgisayarı kurmak zorunda bırakmamaktadır.

Bölme yönetmeni, windows algoritmaları ile uyumlu olan kendi algoritmalarını kullanmaktadır. Yazılım, işletim sisteminden tamamen izole edilir ve ayrı ayrı çalışabilir. Çabuk kopya modu, varsayılan olarak kullanılmaktadır. Bu mod yazılımında, kopya edilecek sektörler, veri saklama sektörleri ön plandadır. Kötü kopya modu, kullanılmamış olan ve kaynak bölme/sabit diskin tüm sektörlerini kopya edebilmektedir. Bu mod, kullanıcıya bölme-bounded yazılımla, bölme/sabit diskleri kopya etmek için yararlıdır. Yazılımları kopya edebilmekte veya herhangi bir dosya sisteminin bölünmesini sağlayabilmektedir.

Fonksiyonu yeniden şekillendirmeye müsaittir. Bölme durumunda hedef bölmesi büyüklüğünü değiştirebilirsiniz ve sabit disk bölme büyüklüklerinin değişimi, hedef sabit disk büyüklüğüne göre mümkündür.

Forumdaki konu başlığına ulaşmak için buraya tıklayınız.

Programı burdan indirebilirsiniz.

Yorum yapın