Ücretsiz Fotoğraf Düzenleme Programı

Magic Photo Editör sayesinde bilgisayarınızda bulunan en sevdiğiniz resimleri rahatlıkla kod girmeden düzeltebilir veya resim yapabilirsiniz. Resimlerinizi boyutunda çok büyük fark ettirmeden değişiklik yapabilen Magic Photo Editör bir çok özelliğe sahiptir. 200 farklı şekil, 60 farklı çiçek, 120 karikatür, 160 değişik çerçeve ve yazı ekleyebilme özelliğini bulunduruyor. Hatta düzenlemeden bile Magic Photo Editör e yüklediğiniz resimlerin uzantısını ; jpg, gif, bmp vb. uzantılara ayarlayabilirsiniz. Uzantıları değiştirmek istediğiniz zaman Seçenekler/Farklı Kaydet bölümünden değiştirebilirsiniz. Çoğu kişinin kullandığı bu basit resim yapma ve düzenleme programı ile bilgisayarınız da saklanması gereken resimleri rahatlıkla Magic Photo Editör le saklayabilirsiniz.

Arkadaşlarınızla birlikte olmak istediğiniz fotoğraflarda kendinizi veya arkadaşınızı Magic Photo Editör le gösterebilirsiniz. Resim saydamlaştırma, keskin çizgiler, siyah beyaz, görüntü silme, çerçeve, graffiti ve karikatür gibi bir çok seçenekten faydalanarak resimlerinize renk katabilirsiniz. Kendi arkadaşınızın resmini Magic Photo Editör le bir kaç değişiklik yaparak çizgi filmlerdeki, oyunlardaki veya eski türk sinemalarındaki bir kişiye o ortamı yapabilirsiniz. Picget firmasının oluşturmuş olduğu bu resim yapma ve düzenleme programı çok fazla boyut değiştirmemekte ve resimlere zarar vermeden orjinalliğini korumaktadır.

Forumdaki konu başlığına buradan ulaşabilirsiniz.

Programı buradan indirebilirsiniz.

Yorum yapın

Ücretsiz Fotoğraf Düzenleme Programı” üzerine 19 yorum

  1. bence çok ssçma sapan bışey yapmışlar 1 saat baktım ama anlayamadım açık olacak şekılde bunu uygun olarak gösterılmesı gerek

  2. Önceleri hayli zorlandım ama öğrenince süper resimler ortaya çıktı tavsiye ederim…teşekkürler 1 ay deneme sürümü ücretsiz profesyonelce çalışmak isteyenler ücretli sürümü indirebilir bana yeterli geldi şahsen..

  3. arka plan bir tane var değiştiremedim yaaa….nedir buuu tanıtım güzel de uygulamayı beceremedik

  4. ya çok güzel bi program bn denedm amaa—… nasıl kaydediyoz yaptıklarımızı onu anlamadmmmm….