Bilgisayardan Kalite Kaybına Uğramadan Sesleri Kaydetme

Adından da anlaşıldığı gibi ses kayıt programı olan Perfect Sound Recorder ile istediğiniz müziği veya herhangi bir sesi kalite kaybına uğramadan kayıt yapabiliriz.Örn. YouTube’ da yorumları okuduğum zaman herkesin “videoda kullandığın müziğin adı ne??” demesi çok dikkatimi çekti..Artık böyle müziğin adını dilenmeyip bu programla kolayca kayıt alabilrsiniz.Msn’de veya skype’ta arkadaşlarınızla konuşurkende seslerinizi kaydetmek için kullanabilirsiniz.Açıkçası sizin keyfinize kalmış birşey. 🙂

Program, stereo, dual channel ve mono biçiminde kayıt, 64 bit’den 256 bit’e kadar kayıt modu(Ses Kalitesi diyebiliriz), müziklerinizi MP3 veya WAV dosyası olarak kaydetme, Detaylı Ses kontrol çubukları, Winamp, Real Player, Media Player ve birçok ses programında oynatabilme imkanı sağlıyor.

Program sadece 1MB boyutunda olmasıda artılarından biridir.Bilgisayarınız ses ayarlarını hiçbir şekilde bozmaz.İstediğimiz kanaldan kayıt alabiliyoruz.(Stereo Mixer, mikrofon..)

Forumdaki konu başlığına buradan ulaşabilirsiniz.

Programın ücretsiz sürümünü buradan indirebilirsiniz.

Satın almak istersenizde buradan ilgili bölüme ulaşabilirsiniz.(29.95$)

Yorum yapın

Bilgisayardan Kalite Kaybına Uğramadan Sesleri Kaydetme” üzerine 10 yorum

  1. ben sesimi bilgisayara hiç bir cihaz kullanmadan sesimi nasıl kayıt edebilirim vekayıt ettiğim sesi sonra nasıl dinleyebilir bana hemen açıklarmısınız lütfen.

  2. kardeş iyide bu programın süre sınırı var pek işe yaramaz ama yinede paylaışm için tşk

  3. benim sorunum bilgisayarda ses var ben muzik dinliyorum ama msnd sesli konusamiyorum ne yapmaliyim cozumu nedir saygilar demet uslu

  4. indirdim fakat kaydettiğim sesleri duyulmayacak kadar alçak seste çalıyor. bunun bi çözümü yok mu?