Zararlı .exe leri HiddenFinder ile Önleyin

HiddenFinder bilgisayarınızda bulunan zararlı exeleri önlemekte birebirdir. Zararlı exeleri karantina sistemine bulundurmaktadır. Karantina sisteminde bulunan exeleri geri salabilirsiniz ya da silebilirsiniz. Son versiyonuna ait bir kaç özel seçenekleri vardır. Yeni versiyonunda olan ve oluşan hatalar düzeltilmiştir ve daha da ayrıntılı temizleme özelliği getirilmiştir.

Daha Fazla Seçenek ?

İsteğe bağlı seçenekleriyle HiddenFinder’ ı istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Programın boyutunu ayarlama, sesli uyarı, oturum açıldığında otomatik açılma ve görüntülenmek istenilen durumları seçebilirsiniz. Seçeneklerde belirtilen uygulamaların bilgisayarınıza hiç bir zararı yoktur. Programı sağ alt tarafta simge durumuna getirip bilgisayarınızın hızını etkilemeden de çalışmasını sağlayabilirsiniz. Seçenekler bölümünden ayarlanabilir özelliğini aktif hale getirmeniz yeterli.

Diğer Programları Etkiler mi ?

HiddenFinder bir tek zararlı exeleri bulmaktadır ve diğer anti-virüs programlarına hiç bir etkisi yoktur (devre dışı bırakma, sistemden dosyasını silme vb.). HiddenFinder diğer anti-virüs programlarınıza yardımcı bir program diyebiliriz ve diğer programların hızını da etkilememektedir.

Karantina Sistemi ?

Bulduğu zararlı exeleri karantina sisteminde bulundurmaktadır. Karantina sisteminde bulunan exelerin çalışmasını ve diğer exelere bulaşmasını engellemektedir. Alt seneçklerinden bir kaç tanesini karantina sistemin de bulabilirsiniz. Exe nin üstüne sağ tıkladığınız da gelen seçenekler; exeyi sil ve exeyi geri sal gibi seçenekleri vardır. Silinen exeler programın çalışmasını engellemektedir ve geri salınan exeler bilgisayarınız da uyumsuzluk oluşturmaktadır.


Forumdaki konu başlığına buradan ulaşabilirsiniz.

Programı buradan indirebilirsiniz.

Yorum yapın