YouTube’a Programsız Girmek

Türk Telekom YouTube’u IP üzerinden engellediğinden beri vtunnel.com vb. siteler üzerinden giriyoruz.Üstelik bazende videoları seyredemiyoruz veya YouTube’un özelliklerinden faydalanamıyoruz.(upload, yorum vb.) Örn: Video upload edip arkadaşlarımızla dalga geçemiyoruz. 🙂 Ama YouTube’a ait birden fazla IP bulunuyor ve Türk Telekom bunların hepsini engellemediği için host dosyasındaki birkaç değişiklikle YouTube sorunsuz girildiğini gördüm.

Şimdi ilk olarak host dosyasını NotePad ile açacağız;
Windows NT/2000/XP/2003/VistaWINDOWS\system32\drivers\etc\ (varsayılandır, eğer sizde farkı biryerdeyse başlat>çalıştır>regedit açıp \HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\DataBasePath'den nerde olduğunu bulabilrsiniz)
Windows 95/98/Me
: WINDOWS\
Linux/etc
Mac OS 9 ve daha öncesi
:  System Folder: Preferences
Mac OS X(*):
/private/etc

Host dosyasını NotePad ile açtıktan snra en alta vereceğim satırları ekleyin ve değişiklikleri kaydetip kapatın.Artık sorunsuz bir şekilde YouTube’a girebiliriz 🙂

Not: Satırlar çok uzun olduğu için NotPad ile upload ettim.

Satırları buradan indirebilirsiniz.

Yorum yapın

YouTube’a Programsız Girmek” üzerine 2 yorum

  1. Internette Youtube Jacker 2 yi kurun hic ugrasmadan sorunsuz girin. DNS leride 4.2.2.1 yapin heryere sorunsuz girin

  2. Hazır Hosts dosyası demişken işlemlerden sonra hosts dosyanıza sağ tıklayıp özelliklerine giriniz sonrasında da sadece okunur olarak işaretleyiniz. Gereksiz giriş yapan programların bir nebzede olsa buraya yanlış kayıtlar girerek zarar vermesini engellemiş olursunuz.