ScreenShot Nasıl Alınır?

SnagIt programı ile ekranınızda gördüğünüz görüntülerden dilediğinizi yakalayabilirsiniz. Profesyonel bir ekran yakalama programı olan ve gelişmiş özelliklerle donatılmış bu yazılım ile yakaladığınız görüntüler üzerinde düzenleme ve birleştirme işlemleride gerçekleştirebiliyorsunuz. Yakaladığınız ve düzenlediğiniz görüntüleri artık dilediğiniz favori uygulamalarınız üzerinden paylaşabilirsiniz.

Geniş bir kullanıcı kitlesine sahip bu popüler aracı kullandıkça içerisindeki özellikleri de keşfetmeye devam edeceksiniz. Birçok düzenleme seçeneği arasından yakaladığınız görüntü üzerine uygulamalar yapabilecek, düzenlediğiniz bu görüntüleri daha sonra tekrar kullanmak için organize edebileceksiniz.

SnagIt ile görüntüler üzerinde dikkat çekmek istediğiniz noktalara belirleyici işaretler koyarak onları daha etkili hale getirebilirsiniz. Biraz eğlenmek istediğinizde ise evcil hayvanınızın resminin üzerine bir konuşma balonu ekleyerek onu konuşturabilir ve anlık bir mesajınıza ek olarak koyabilirsiniz. Kullanımı çok kolay olan bu uygulama ile basit ekran görüntülerini güçlü ve bilgilendirici grafikler haline getirmek en fazla 2-3 adımda mümkün.

Programı buradan indirebilirsiniz.

Yorum yapın