Laptop Bataryasının Ne Kadar Kaldığını Kolayca Öğrenin

Bugüne kadar 3 leptop kullandım. İkisi Acer biri de TwinHead marka.Leptoplar genelde Windows XP ve markanın sunduğu bir çok özel uygulamayla birlikte geliyor. Örneğin benim Acer leptopum şu uygulamalarla birlikte geldi:  ePower Management, GridVista, Bio Protection, VCM, eRecovery Management. Kesinlikle bunlar çok işe yarayan uygulamalar ama bir çok insan benim gibi düşünmüyor. Leptop ilk elime geçtiğinde temix bir windows kurup, bilgisayarın arkaplanda çalışan gereksiz programlardan kurtulmasını sağladım.

Şimdilik bataryayı kolay görmemi sağlayacak bir program dışında başka bir programa ihtiyacım yok. Fareyi sağ alttaki saatin orda bulunan yere getirdiğimde bataryanın ne kadar kaldığını görebilsem de bu benim için yeterli değil.Daha kolay bir şekilde fareyi oynatmadan ne kadar bataryanın kaldığını görmek istiyordum ve batarya görüntüleyici bir program buldum.BatteryBar kolay kullanımlı, sade bir batarya görüntüleyici.BatteryBar bataryanız üzerindeki verilerin geçmişini tutar ve buna göre ne kadar süre kullanılabileceğini gösterir.

BatteryBar kolay kullanımlı, sade bir batarya görüntüleyici. BatteryBar bataryanız üzerindeki verilerin geçmişini tutar ve buna göre ne kadar süre kullanılabileceğini gösterir.
batterybar

BatteryBar adlı programı buradan indirebilirsiniz.

Yorum yapın