Windows, Vista ve Crystalxp Temalarının Pc’ye Kattıkları ?

Windows Temaları ?

Çoğu kişinin aradığı ve seçtiği bu tür temalar da pc hızını yavaşlatma vb. gibi sorunlara neden açmakta bire bir eklentiler vardır.  Şuna örnek verebilirimki Windows klasöründe değiştirilen bir kaç dosya yüzünden pc de uyumsuzluk ve çalışmamazlık meydana gelebilir.  Bütün windows temalarında bu var demiyorum,  çoğu ağır temalarda bu meydana gelmektedir.

Vista Temaları ?

Bilgisayarım Vista gibi olsun diye yüklediniz bu tür programlar pc yavaşlatmaya bire bir dir. Bilmiyorum çok nadir rastladığım hızlı pc lerde bu programlar yavaşlatmıyo ama çoğu bilgisayarlarda görünebiliyor. Vista temaları genellikle Vista sürümü olan pc ler için oluşturuluyor ama XP için yapılan bu tür programlar pc yavaşlatabiliyor.

Crstalxp den indirilen Temalar ?

Crstalxp XP sürümlü pc ler için tema oluşturan bir sitedir. Vista temaların bütün sürümlerini bu sitede bulmanız kolaydır ama bu sitenin yasaklı olduğunu biliyormusunuz ? PC işlemlerine zarar verdiğini, download edilen vista temalarının en son version larında virüs bulunduğunu ? Birde şu vardır ki Windows Vista ULTİMATE 8 versionlu vista programında XP için uyuşmazlık yapan dosyalar içermektedir. Bu programı kuran kullanıcılar ‘ ‘ Windows CD sini takın, Windows tan bir kaç dosya silinmiş yada kaybolmuş olabilir ‘ ‘ diye bir uyarı almaktadır. Bu da XP için olmadığını ve diğer sürümlerinin de Vista ya uyumlu olduğunu göstermektedir.

Yorum yapın