Beğendiğim bir kaç program

CCleaner [v2.15.815] + Tr (Sistem bakım-onarım programı)

Çerezlerinizi silen, kayıt bilgilerinizi düzenleyen, bilgisayarda bulunan gereksiz dosyalarınız silen ve bilgisayarınızdan sorunsuz bir şekilde programlarınızı kaldırmak istiyorsanız işte size müthiş bir program.Bu program tamamiyle ücretsiz olup bilgisayarınızı gözle görülür bir şekilde hızlandırır.Üstelik türkçe..
Programı buradan indirebilirsiniz..(Dosya boyutu 3.2mb)

DSL Speed v4.5 [İnternet Hızlandırma-Optimize Etme]

DSL Speed, ADSL hattınızı hızlandıracak iyi bir programdır.İnternetinizde azda olsa bir artış gözleniyor.Bilgisayarımdan eksik etmediğim programlardan birisi..
Programa buradan ulaşabilrsiniz..

TuneUp Utilities 2009 [Sistem Bakım-Performans Programı]

Sistem performans ayarlama programıdır.Bilgisayarınızdan yüksek performans almanızı sağlar.Geçici hafızayı (RAM) temizleterek daha fazla işlem yaptırabilirsiniz.Masaüstünüzü, programlarınızı, kısayollarınızı, sistem dosylarınızı kolayca kontrol altına alabirsiniz.Sildiğiniz dosyalarınızı geri getirebilrsiniz.Özellikle en sevdiğim yönü internette fazla dolaştığım için olsa gerek internet tarayıcınızı düzenleyebilme, internet ayarlarınızı otomatik ayarlamasıdır. (hızlanma çok belirgin)
Program download buradan..  (Dosya boyutu: 15,85 MB)

Not: Program ingilizcedir ama lise deneyimlerinizle rahatlıkla anlayabileceğinizi düşünüyorum. 😀  Türkçe yaması şuan hatalı olduğu için link koymadım.

LogMeln Hamachi

Hamachi kendi yazılımını network ağından yeni sürümünü bularak uyarı getirmektedir. Yeni sürümünü indirmeyedebilirsiniz, indirmek şart değil ve version farkıyla bağlantı kurulmama gibi birşey yok. Aradaki tek fark düzelmiş hatalar, yeni özellikler.

Serial key düzenlemek için Hamachi’ deki alt kısımlardan seçeneklere giriş yapıp ; adınızı, şifrenizi, istediğiniz özellikleri ve key güncelleme yapabilirsiniz. Kişiye bağlı özel tercihler sayesinde bağlantı sorunu yaşamazsınız.

www.hamachiturk.com adresinden hamachilye ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Program pc nizde yüklü değilse burdan indirebilirsiniz.

Yorum yapın