RapidShare 1 Aylık Bedava Kullanıcı Almak [Collector’s Zone]

Hepimizin vazgeçemediği, onlarca dosya indirip upladığı rapidshare.com dan dosya indirirken bekletmesinden veya bir dosyayı indirirken saatlerce beklemekten sıkıldıysanız işte size bir fırsat..

Bildiğiniz gibi rapidshare.com dan kullanıcı almak ücretlidir.Adımları teker teker izlerseniz Collector’s Zone Account ile artık sizde 1 aylık premium account alabilirsiniz.(ücretsiz)

1. Adım: İlk önce buradan siteye giriyoruz..

2. Adım: sonra Gözat butonuna tıklayarak 1mb üstü bir dosyayı upload ediyoruz.(İşlemin kısa sürmesi için dosya boyutu ne kadar az olursa o kadar iyi.. sınır en az 1mb )

3. Adım: Dosya upload edildikten sonra Collector’s Zone e tıklıyoruz ve üye oluyorz.(+ Collector’s Zone yazar yanındaki + işaretine tıklarsanız üye olma paneli açılacaktır.)

4. Adım: Üye olduktan sonra kullanıcımızla rapidshare.com a giriş yapıyoruz.

Artık yaptığımız uploadları birileri indirdikçe kullanıcımıza puan geliyor.Bu puanlar 10.000 e ulaşınca 1 aylık Premium Account kazanmış oluyoruz..(her indirme için 1 puan)

Eğer bilgisayar başında değilseniz download veya upload işlemlerinizi otomatik yapmak istiyorsanız işte size birkaç program;

Otomatik Upload için: Buradan..

Otomatik Download için ise : Buradan..

Yorum yapın

RapidShare 1 Aylık Bedava Kullanıcı Almak [Collector’s Zone]” üzerine 9 yorum

  1. Evet arkadaşla doğrudur ben 2 kere aldım. Tüm uploadları kendi alanma atıyorum. Millet indirdikçe puan geliyor. Şuan 3. kez alıcam puanım 4500lerde. Yöntem kesinlikle doğru ama uzun sürebilir almanız. 10000 kez indirilmek basit değil. Küçük oyun program upload edip forumlara yayarsanız daha hızlı puan alırsınız.